Terme Topolšica - Pomlad v hotelu Vesna, Topolšica, Slovenija - 139 EUR - 2x nočitev v standard dvoposteljni sobi z balkonom za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

Terme Topolšica - Pomlad v hotelu Vesna,

Ekskluzivno na Megabonu! Privoščite si 3-dnevno termalnosproščanje v Termah Topolšica in Hotelu Vesna! Bivajte v srcu zdravilišča zzabavnimi in kulturnimi prireditvami. Prepustite se zdravilnim, termalnimvrelcem!
Hotel Vesna ponuja prostorne in lepo urejene sobe, ki nudijovse, kar je potrebno za prijetno bivanje (TV, telefon, kopalnica s tušem alikadjo, WC, sušilnik za lase). V sklopu hotelskega kompleksa se nahajata tudizunanji in notranji vodni park s termalno vodo. Navdušeni boste nad vodnimiatrakcijami za vso družino. Topli vrelci, bazen za otroke, masažne prhe inmasažni bazeni ter prave rimske kopeli zagotavljajo, da vam tudi v hladnejšihdneh ne bo dolgčas! Poleg tega pa se lahko razvajate v finskih in infra savnahter turških kopelih.
V dveh hotelskih restavracijah, ki lahko pogostita 400gostov, pa se prepustite kulinaričnim dobrotam, v aperitiv baru in kavarni pauživajte v prijetnem druženju ob pijači ali okusni sladici. Hotel Vesna jeprimeren tudi za različne seminarje, predavanja in programe za večje družbe.
Naj vas očarajo Terme Topolšica, ki so odmaknjene odmestnega vrveža, naj vas objameta gorski zrak in spokojna tišina. Spočijte seob pogledu na okoliške hribe, uživajte v naravi, ki zdravi sama po sebi!

Lokacija: Savinjska

Cena: 139,00 €

Rezervacija za samo 21,00 €

Rezervacijo v znesku 21,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/118809/terme-topolsica-pomlad-v-hotelu-vesna-topolsica-slovenija.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1022 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red