37% CENEJE: Oddih na Korčuli - Hotel Park, Korčula, Dalmacija, Hrvaška - 570 EUR - 7x nočitev v Superior sobi z balkonom in s pogledom na morje za 2 osebi, 7x polpenzion za 2 osebi

Oddih na Korčuli - Hotel Park, Korčula,

Siželite preživeti oddih na Korčuli? Izberite ponudbo hotel Park in brezbrižnonačrtujte pot do otoka. Navdušeni boste nad razkošnim pogledom na morje instarim mestom Korčulo. V hotelu Park vas od morja deli le nekaj korakov, odmestnega središča Korčule pa približno 10 minut hoje.
Hotel je nahaja na sami obali s pogledom na stari grad, od katerega je oddaljen 800m. Sestoji se iz 2 paviljonov, ki sta povezana z recepcijo, restavracijo, TV dvorano in barom. Prostrana terasa restavracije in lobby bara se nahajata tik nad morjem. Hotel ima 53 sob, Superior sobe pa imajo balkon in pogled na morje, kopalnico s tušem in SAT TV.
Vsekar vam Korčula lahko ponudi, je tukaj pri roki. Uživanje v čistem morju inslikovitih plažah, odkrivanje starega mesta, izleti, lokalna kulinarika… Zadvig nivoja adrenalina bodo poskrbeli inštruktorji iz jadralskega centra naplaži, naravne lepote otoka pa lahko raziščete s kolesom ali veslajoč v kanuju.
Čeželite dan preživeti v kopalkah ob morju in vonju morskih specialitet, vam zakosilo priporočamo hotelsko konobo z a la carte ponudbo na plaži. Za izmenjavoizkušenj in načrtovanje novih pustolovščin lahko zvečer družbo povabite v lobbybar. Namesto bazena vam hotel Park nudi uživanje v enem od najlepših morij nasvetu. Izkoristite bližino Jadranskega morja in doživite zdravilno osvežitev.Sončite se na prodnati in betonski plaži. Preizkusite se v kakšnem od ponujenihvodnih športov ali zaplavajte in se preizkusite v vaterpolu v zaprtemolimpijskem bazenu 2 km stran od hotela.
Izkoristitevse vsebine v okolici hotela park in preživite vznemirljiv in aktiven oddih.Igrajte tenis na hotelskih igriščih, najemite opremo za mini golf ali namiznitenis in odkrijte kaj vam bolj leži: natančnost ali hitrost. Po dnevih pustolovščinna dveh kolesih preizkusite moč vetra v centru jadranja,ki se nahaja na plaži. Zakonec vam priporočamo dolgo plavanje in poslovilno veslanje v kanuju.

-37%

Redna cena: 900,00 €

Vaša cena: 570,00 €

Prihranek: 330,00 € (37% ceneje)

Rezervacija za samo 85,00 €

Rezervacijo v znesku 85,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 37% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/118733/oddih-na-korculi-hotel-park-korcula-dalmacija-hrvaska.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 849 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red