51% CENEJE: Kamp Highlander in rafting na Tari, Foča, Bosna in Hercegovina - 42 EUR - 2x nočitev v bungalovu za 1 osebo, 1x rafting na Tari za 1 osebo

Kamp Highlander in rafting na Tari, Foča, Bosna

Kanjon Tare je drugi največji po velikosti vsvetu, to reko pa zaradi bistrine in čistoče mnogi imenjujejo tudi »solza Evrope«ampak šele ko boste zapluli na njenih valovih in se potopili vanjo boste vedeli,da je to nekaj najlepšega kar ste doživeli v življenju. Zato ne izpustite teponudbe, izberite tridnevni rafting aranžma s Highlander Timom in se spustite vavanturo ki vas bo pustila brez daha. Avantura po kateri boste imeli mnogonovih prijateljev in še lepše spomine. Neprecenljivo bogastvo. Rezervirajte sisvoje mesto v čolnu po tej neverjetni ceni.   
1.DAN Pridete v kampHighlander do 18h (neobvezna ura) po namestitvi v rezervirani planinskibungalov lahko po želji naročite večerjo (okoli 20h) Potem sledi druženje polegtabornega ognja z glasbo.
2.DAN: Po zajtrku (okoli 8h)sledi prevzemanje rafting opreme (varnostni jopič, čelada, neoprensko oblačilo,veslo). Okoli 10h se s terenskimi vozili odpravite do Brštanovice, ki jeizhodiščna točka za rafting. Vodiči bodo naredili razpored sedenje v čolnu in opravilikratek tečaj o pravilnem sedenju in obnašanju v čolnu, tehnikah veslanja po divjiin hitri reki. Po tem sledi rafting po najvznemirljivejšem delu reke Tare, kibo trajal od 3 do 4 ure z vmesnimi pavzami za fotografiranje, plavanje inosvežitev. Po tem sledi še 5 km raftinga po reki Drini vse do kampa Highlanderkjer bo okoli 15h organizirano kosilo. Kosilo morate naročiti pred odhodom narafting. Po okusnem tradicionalnem kosilu lahko uživate v sprehodu ob reki,družabnih igrah ali v kakšni od športnih aktivnosti v kampu. Večerja bo okoli8h, potem pa sledi druženje ob tabornem ognju in glasbi.
3. DAN:Naslednji dan sledi zajtrk, ob skupni izmenjavi vtisov in načrtih zanove avanture se program zaključi. Po želji in dogovoru z gosti je mogočepodaljšanje bivanja ali pa izkušnja kakšne nove avanture – safari džip,ribarjenje, jahanje konj, gorsko kolesarstvo ali izleti v Sarajevo, Višegrad,Trebinje ali Dolino herojev.

-51%

Redna cena: 85,00 €

Vaša cena: 42,00 €

Prihranek: 43,00 € (51% ceneje)

Rezervacija za samo 7,00 €

Rezervacijo v znesku 7,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 51% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/118308/kamp-highlander-in-rafting-na-tari-foca-bosna-in-hercegovina.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 800 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red