Hotel The View - Družinski prvi maj , Novi Vinodolski, Hrvaška - 220 EUR - 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi (1 otrok do 10 let brezplačno), Brezplačen vstop v Spa (bazen, finska in turška savna, prostor za sproščanje in fitness)

Hotel The View - Družinski prvi maj , Novi

Preživite oddih v hotelu The View, kjer se znebite stresa, doživite nepozabne trenutke ob prodnati morski obali in se spočijte v luksuzni zeleni oazi. Kristalno čisto morje, mešanica sredozemskega podnebja z ostrim gorskim zrakom iz zaledja Novega Vinodolskega in največji Spa v Evropi bodo poskrbeli za sprostitev telesa in duha.
Sodoben dizajn hotela The View nudi 129 razkošno opremljenih sob in suit, razporejenih v petih krilih hotela. Za tiste, ki imajo radi udobje velikih prostorov in se želijo počutiti kot doma tudi na počitnicah, je na voljo 336 prostornih luksuznih apartmajev v 35 vilah. Šarmantna, sodobnega dizajna, opremljena s posebej zasnovanim pohištvom, razkošno posteljnino in bogatim dekorjem, Junior suita ponuja klimatsko napravo, enega ali dva televizorja z ravnim zaslonom, dostop do interneta, mini bar, sef, telefon. V kopalnici je kad, talno gretje, toaletni pripomočki, kopalni plašč in copati ter sušilec za lase. Otroška animacija se odvija v hotelski igralnici.
Kar zadeva kongresne zmogljivosti, se naselje Novi Spa Hotels & Resort lahko pohvali z eno največjih kongresnih dvoran na Hrvaškem, ki lahko na enem mestu sprejme tudi čez 1500 ljudi. Tako številčnih srečanj do zdaj na Hrvaškem niso mogli organizirati prav zaradi pomanjkanja tako velikega kongresnega prostora in premajhnih kapacitet za nastanitev tolikšnega števila ljudi na istem mestu ali v neposredni bližini. Hotel ima tudi dve manjši kongresni dvorani, vsaka lahko sprejme do 300 oseb, ki pa se lahko spremenita v skupno sedem manjših sob za sestanke. Naselje je tudi zelo zanimivo za organiziranje porok.
Vrhunec predstavlja NOVISPA, največji Spa center v Evropi, ki se razteza na več kot 10.000 m2 površine. Je dobitnik nagrade Gala Wellness 2009 za luksuzni wellness center in kandidat za svetovno spa nagrado. Vrhunsko delo moderne arhitekture – abstraktna stavba s stekleno fasado se nahaja na sami obali in ima lastno plažo. Svoj edinstveni koncept združuje skozi personalizirane lifestyle programe, rituale in posamične tretmaje, elemente mediteranskega podnebja in eksotične tradicije Daljnega vzhoda. Notranji in zunanji talasso bazeni, predel za tretmaje s 23 sobami, zasebne tematske spa suite, prostor za fitnes/telovadbo na dveh etažah s pogledom na morje, ki olajša vsak trening, restavracija in lounge bar. NOVISPA je združil edinstveno širino ponudbe, razkošje prostora in kakovost terapevtov, ki so se izurili na NOVISPA Akademiji.
Program za otroke in mladostnike
Družinski klub s plesno šolo Bolero inčarodejem "Sam Sebastian"1.5. - 5. 5. 2019
Programza otroke & mladostnike: 
Mini (4 - 8 let) & Cici (do 4 let) & Maksi klub (8 - 11 let)       
-  tematske delavnice z našimi animatorji  - podelitev diplom vsem udeležencem  -  iskanje skritega zaklada  -  poslušamo pravljice  - otroški vrtec
Programza celo družino        
-  plavanje v notranjem bazenu  -  dnevne športne aktivnosti  -  AMZS kreativne delavnice za male invelike
Večernaanimacija    
-   tematski otroški mini disko
Plešemo s plesno šolo Bolero  -  otroške plesne delavnice  -  mini disko
Čarodej "Sam Sebastian"predstavlja (2. 5. - 4. 5. 2019)  -  Cirkus Hokus-Pokus  (predstava)  -  Knjige velikanke  (predstava)  -  Take Bučne  (predstava)  -  animacija z baloni  -   žonglerska delavnica

Cena: 220,00 €

Rezervacija za samo 22,00 €

Rezervacijo v znesku 22,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/118163/hotel-the-view-druzinski-prvi-maj-novi-vinodolski-hrvaska.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 995 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red