20% CENEJE: Family Hotel Vespera , Mali Lošinj, Hrvaška - 195 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi z balkonom (stran park) za 2 osebi (1 otrok do 6,99 let brezplačno), 2x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi

Family Hotel Vespera , Mali Lošinj, Hrvaška -

Family Hotel Vespera se nahaja 50 metrov od morja in plaže,ki je nagrajena z Modro zastavo, ter 2 km oziroma 20 minut lahkega sprehoda odsredišča Malega Lošinja. Ta družinski hotel je pravi prijatelj otrokom innjihovim staršem.Narejen je v skladu s trendi sodobnega dizajna posebej zadružinske počitnice. Ponuja vrhunske vsebine in storitve, ne glede na to aliiščete popolno mesto za svojo družino ali pa potujete sami in si želite dobrezabave in druženja.
Hotel vsebuje tudi Family Aqua Fun kompleks zunanjih bazenovna 3 stopnjah na kar 3000 m2 s pogledom proti morju. Bazen je dolg 37 metrov shidromasažo, slapovi, jacuzzijem in prostorom za sončenje s pogledom na morje. Otrocilahko uživajo na dveh bazenih s toboganom in slapom. Zabavni vodni svet, ki jenamenjen otrokom, je edinstvena ponudba Lošinja.
Hotel razpolaga s 404 sobama, ki so enoposteljne,dvoposteljne, povezane sobe z družinami in suite. Vse sobe so sodobno urejene,imajo tuš/kad, fen, telefon, klimo, sef, mini bar, satelitsko TV. Del sob jeprilagojen tudi osebam s posebnimi potrebami.
V bližini hotela (3km) se nahaja prvo vodni park na otoku –Aquapark Čikat. Izkoristite priložnost in pripeljite družino na nepozabnodoživetje v aquaparku.

-20%

Redna cena: 244,00 €

Vaša cena: 195,00 €

Prihranek: 49,00 € (20% ceneje)


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 995 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red