16% CENEJE: Adriatiq Resort Fontana Hvar - Soba, Jelsa, Hvar, Dalmacija, Hrvaška - 222 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni Classic sobi z balkonom ali teraso (stran morje) za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let brezplačno), 3x polpenzion (samopostrežni...

Adriatiq Resort Fontana Hvar - Soba, Jelsa, Hvar,

Poletje za vso družino na Hvaru! Resort Fontana se nahaja obborovem gozdu v neposredni bližini morja, v slikovitem mestecu Jelsa na otokuHvaru. Lepa pokrajina, zmerna klima, številni kulturni in zgodovinskispomeniki, lepe plaže, številne restavracije in kavarne, vas vabijo, daobiščete Jelso.
Letovišče je sestavljeno iz manjših paviljonov in 333 namestitvenihenot. Vsi apartmaji in sobe so odlična priložnost za sprostitev in imajoedinstven pogled. V glavni stavbi je restavracija, bazen in fitness. Recepcijaje skupna za celotno letovišče in se nahaja na vrhu hriba v bližini glavneceste.
Adriatiq Resort Fontana ponuja raznoliko izbiro namestitve v sobah in apartmajih (paviljonski tip). Paviljoni se nahajajo nad glavno stavbo, v kateri se nahaja restavracija s prečudovitim pogledom na morje. Classic dvoposteljne sobe so na morski strani in imajobalkon, kopalnico, satelitsko televizijo, telefon in ventilator. Sobe so dvoposteljne in obstaja možnost dodatnega ležišča ali otroške posteljice (na povpraševanje). Comfort sobe so bile nedavno prenovljene, nahajajo pa se v majhnih paviljonih (v pritličju ali v nadstopjih), obkroženih z bori in oleandrom. Vse sobe so na morski strani, imajo satelitsko televizijo, ventilator in fen. Sobe so dvoposteljne z možnostjo dodatnega ležišča in otroške posteljice (na zahtevo in z doplačilom). Comfort sobe, ki se nahajajo v pritličju imajo teraso (doplačilo), sobe v nadstropjih pa imajo francosko okno.
Resort Fontana je tudi letos za najmlajše goste pravi krajza zabavo in igre. Otrokom od 6. do 12. leta ponuja naslednje oblike zabave:jutranjo in popoldansko animacijo, mini disko, namizni tenis, družabne igre in otroškibazen z morsko vodo.Jelsa je tudi odlično izhodišče za izlete v Dubrovnik,Međugorje, Korčulo in otok Mljet, Mostar, Trogir in Split.

-16%

Redna cena: 264,00 €

Vaša cena: 222,00 €

Prihranek: 42,00 € (16% ceneje)


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 796 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red