25% CENEJE: 1. majske počitnice na Krku: 3 - 4 dni v hotelu Omorika 3* Punat le 147 € za 2 osebi in enega otroka. Vključen polpenzion!

1. majske počitnice na Krku: 3 - 4 dni v hotelu

Hotel Omorika *** ponuja kakovost in standard hotela s tremi zvezdicami. Hotel ima 83 enot, s pogledom na morje ali park, opremljenih s telefonom, TV,  hladilnikom, klimatsko napravo, kopalnico, sušilcem za lase.
V kolikor si želite prijetnega oddiha v senci borovcev ob čistem morju, je tokratna ponudba res odlična za vas! Odpeljite se na otok Krk in preživite počitnice v kraju Punat v Hotelu Omorika***! Punat je mesto na jugozahodni obali otoka Krk, ki se nahaja v Puntarskoj Dragi in razprostira vzdolž obale na približno 34 km2. 
Hotel Omorika je obdan z bujnim mediteranskim rastlinjem, leži le 100 m od plaže ter ponuja lepo opremljene sobe s pogledom na morje ali park. Na plaži si lahko najamete ležalnik in senčnik, na voljo pa so vam tudi različne aktivnosti, kot so odbojka na mivki, vodni tobogani in mini golf. Okolica je idealna za sprehajanje, kolesarjenje, pohodništvo ali odkrivanje lepot mestec otoka Krka. V bližini so vam na voljo številne restavracije, slaščičarne, kavarne, trgovine s spominki in drugo. Prijazno in gostoljubno osebje se po najboljših močeh trudi, da je vaše bivanje prijetno in mirno.Za tiste, ki imate bolj radi divje in neokrnjene plaže predlagamo izlet do bližnjega otoka Košljun. Gurmanom pa priporočamo obisk domačih konob v bližini.

-25%

Redna cena: 170,00 €

Vaša cena: 127,00 €

Prihranek: 43,00 € (25% ceneje)

Rezervacija za samo 23,00 €

Rezervacijo v znesku 23,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 25% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/117964/1-majske-pocitnice-na-krku-3-4-dni-v-hotelu-omorika-3-punat.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1039 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red