38% CENEJE: Grand Hotel Rogaška - Wellness oddih, Rogaška Slatina, Slovenija - 149 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

Grand Hotel Rogaška - Wellness oddih, Rogaška

Ne spreglejte! 3-dnevna termalna sprostitev z vključenimpolpenzionom v Rogaški Slatini in Grand Hotelu Rogaška 4*! Zakaj izbrati toponudbo? ✔bivanje v osrčju Rogaške Slatine ✔pogled na veličasten park✔brezčasna arhitektura ✔kakovostna 24-urna storitev ✔sproščanje v bazenih insavnah ✔hotel, ki umirja ter poživi telo in duha.
Grand Hotel Rogaška ponuja 194 sob, kise nahajajo v zgodovinski glavni zgradbi ter v dveh depandansah (Strossmayer inStyria). Sobe in suite so elegantno opremljene, poleg tega pa predstavljajozatočišče miru in sprostitve. Standard sobe se nahajajo v dveh depandansah sštirimi zvezdicami. Obsegajo površino 19-25 m², so klasičnozasnovane z visokimi stropi, ponujajo pa prečudovit pogled na parke ali bližnjičarobni gozd.
Za popolno sprostitev si privoščite razvajanje v termalnembazenu ali savnah, kjer boste poživili telo in mišice. Nepozabni in sproščujočitrenutki v savnah in zdravilni termalni vodi v bazenu vas bodo popolnomasprostili, kar bo pripomoglo k okrepitvi vašega imunskega sistema in zmogljivosti.
Po celodnevnem razvajanju se pustite presenetiti odličnimkuharskim mojstrom. Uživajte v restavraciji Four Seasons, posladek pa si lahkoprivoščite v Grand Caféju. Obkoncu dneva pa vas čaka tudi prijetno druženje na terasi, ki vam bo vromantičnem vzdušju pričarala veličasten pogled na park in fontane. Zveničarobno, kajne?

Lokacija: Savinjska

-38%

Redna cena: 240,00 €

Vaša cena: 149,00 €

Prihranek: 91,00 € (38% ceneje)

Rezervacija za samo 22,00 €

Rezervacijo v znesku 22,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 38% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/116704/grand-hotel-rogaska-wellness-oddih-rogaska-slatina-slovenija.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 995 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red