40% CENEJE: Hotel Korkyra - Velika noč v opevani Veli Luki , Vela Luka, Korčula, Dalmacija, Hrvaška - 239 EUR - 2x nočitev v Comfort Family sobi za 2 osebi (2 otroka do 12. leta brezplačno), Bogati polpenzion

Hotel Korkyra - Velika noč v opevani Veli Luki ,

Hotel Korkyra se nahaja na otoku Korčula, v južnem delu Dalmacije. Je kraj, kjer lahko spoznate najlepši del Hrvaške. Že veliko let je to najpomembnejši hotel v mestu in predstavlja kombinacijo lagodnega življenjskega stila s storitvami, prilagojenimi vsakemu posamezniku. 
Hotel s fasado je popolnoma prenovljen. Danes ima 58 stilsko urejenih sob, wellness center in restavracijo za 180 oseb ter bar.
Družinska Comfort soba ponuja vse, kar potrebujete za udobno bivanje. Za posameznike, ki iščejo prostornejšo vrsto namestitve, so na voljo družinske sobe Comfort (38 m2). Te sobe so idealne za družino z enim ali dvema otrokoma do 12. leta. Otroci spijo na velikem raztegljivem kavču. Vse sobe so klimatizirane in sodobno opremljene.
V središču hotelskega atrija se nahajata bazen in zelena oaza s pogledom na morje. Hotel je odprt vse leto in ima središčno, a mirno lego blizu pristanišča v Veli Luki, drugem največjem mestu na Korčuli s 4500 prebivalci. Vela Luka se nahaja v mirnem zalivu. Tukaj se ročna obrt in umetnost vsak dan prepletata z življenji prebivalcev.
Začetki kulture na Korčuli segajo več kot tisoč let v preteklost, vasice in mesteca sredi prelepe vegetacije, prepredene z oljkami in s cipresami, pa so stare več sto let. Korčula ima na svojem 180 kilometrov dolgem obalnem pasu tudi več različnih zalivov in plaž. Otok je znan po ročni obrti in poljedelstvu – mnogi nasadi vinskih trt in oljčnih gozdičkov pričajo o njegovi tradiciji. Na skrajnem zahodu se dviga Vela Luka, največji zaliv otoka s svojim pristaniščem, ki je obdan z zelenimi griči. Vela Luka je letno obsijana s soncem več kot 2600 ur, zaradi česar je to najbolj sončen kraj na celotnem Jadranu.

-40%

Redna cena: 398,00 €

Vaša cena: 239,00 €

Prihranek: 159,00 € (40% ceneje)

Rezervacija za samo 45,00 €

Rezervacijo v znesku 45,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 40% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/360432/hotel-korkyra-velika-noc-v-opevani-veli-luki-vela-luka.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1480 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red