Garden Palace Resort Umag - Oddih med tednom, Umag, Istra, Hrvaška - 134 EUR - 2x nočitev v Standard apartmaju za 6 oseb, Steklenica istrskega vina v apartmaju

Garden Palace Resort Umag - Oddih med tednom,

Odkrijte vse čare Istre in bivajte v moderno urejenih apartmajih Garden Palace Resorta v Umagu. Neprekosljiva lega letovišča tik ob morju, na mestni promenadi, ki ponuja nepozaben pogled na umaški zaliv in marino, je odlično izhodišče za raziskovanje čarov Istre.
V le nekaj minutah vožnje obiščite znane vinske kleti, proizvajalce vrhunskih sirov ali svetovno znanih oljčnih olj in uživajte v degustacijah. Raziščite vrhunske restavracije in konobe ter presenetite svoje brbončice v gurmanskih oazah istrskega polotoka. Za vse tiste, ki iščete aktivne počitnice, želite odigrati partijo tenisa na bližnjih teniških igriščih ali pa uživati v kolesarjenju po številnih kolesarskih poteh, primernih tako za prosti čas kot za profesionalce. V resortu se nahaja recepcija, zunanja terasa, zunanji bazen,… Luksuzno opremljeni apartmajiimajo lastno kopalnico in kuhinjo,TV, WI-Fi, klimatsko napravo in možnost parkiranjav garaži. 
Pred hotelom je postaja turističnega vlakca, ki vodido središča Umaga, pa tudi glavno mestno sprehajališče, ki vodi do centra mestain ACI marine. Športni center ATP in Stella Maris je oddaljen le 1,5 km in ponujaštevilna teniška igrišča,  nogometnaigrišča, zabaviščni park, odbojko na mivki, vodne športe, restavracije, kavarnein pestro turistično ponudbo. Cesta in sprehajalna pot ob morju sta primerna zakolesarjenje, rolanje, tek in druge športe, v neposredni bližini pa so številnerestavracije, kavarne, trgovine,…

Cena: 134,00 €

Rezervacija za samo 20,00 €

Rezervacijo v znesku 20,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/359749/garden-palace-resort-umag-oddih-med-tednom-umag-istra-hrvaska.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1480 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red