35% CENEJE: Hotel Sunce Vlašić - Gorski wellness oddih, Vlašić, Bosna in Hercegovina - 127 EUR - 2x nočitev v Standard sobi za 2 osebi, Zajtrk

Hotel Sunce Vlašić - Gorski wellness oddih,

 pohodništvo wellness aktiven oddih bazen savne narava in čist zrak

Odpočijte si v prekrasni naravi, zadihajte svež gorski zrak, zaplavajtev hotelskem bazenu z odprto teraso in se sprostite v wellnessu. Za svoj oddihizberite Hotel Sunce Vlašić.
Vlašić je gora v srednji BiH, razprostira se v občini Travnik in njennajvišji vrh je Paljenik s 1.999 mnv. Hotel Sunce se nahaja na skoraj 1.300 mnvna privlačni lokaciji športnega centra Babanovac. Morda vam ime Vlašić že znanozveni, tukaj se je 1975. leta odvijalo tradicionalno mednarodno tekmovanje vzimskih skokih, Pokal Vlašić, ki je vsako leto privabljalo več in več vrhunskihšportnikov. Zimski center je še vedno priljubljena izbira, svoj čar pa imaVlašićka planota tudi poleti. Na njenih zelenih travnikih se od zgodnjega poletjapa vse do pozne jeseni pasejo črede ovac, domačini pa izdelujejo tako poznaniVlašićki sir. V tem delu Evrope je ta kraj eden izmed najprimernejših začebelarstvo in razvoj kmečkega turizma.
Narava Vlašića ponuja neverjetnanaravna bogastva, v katerih lahko uživate na urejenih sprehajalnih, pohodniškihali kolesarskih stezah, različnih zahtevnosti, primerne tako za družine kottudi za tiste, ki si želijo raziskati najbolj skrite kotičke. Tu so tudi zahtevne steze,za tiste najbolj vzdržljive in možnost kolesarjenja. Za vse planince sta atraktivna cilja Devečani(1760 m) i vrh Galice. Na planini Vlašić izvira tudi za BiH pomembna reka, rekaUgar. Za odlično hrano in dobro druženje bo prava izbira Koliba Hotela Sunce.

-35%

Redna cena: 194,00 €

Vaša cena: 127,00 €

Prihranek: 67,00 € (35% ceneje)

Rezervacija za samo 19,00 €

Rezervacijo v znesku 19,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 35% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/359738/hotel-sunce-vlasic-gorski-wellness-oddih-vlasic-bosna.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1480 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red