Romantična Sicilija - 5 dni z letalom, Sicilija, Italija - 298 EUR - 4x nočitev v 3* ali 4* apartmaju/studiu ali podobni nastanitvi za 1 osebo, Povratni letalski prevoz Trst - Sicilija - Trst ali Benetke - Sicilija - Benetke za 1 osebo

Romantična Sicilija - 5 dni z letalom, Sicilija,

Zakaj si ne bi privoščili prav posebne počitnice? Naš predlog je očarljiva Sicilija – največja italijanska dežela. Na tem očarljivem otoku sredi Sredozemskega morja vas čakajo odlične kulinarične specialitete, prijetno ozračje ki ga ustvarijo gostoljubni domačini ter barvite, dih jemajoče znamenitosti. 
Med biseri Sicilije vas med drugim na ogled vabijo nacionalni park Zingaro z jamo Dell’Uzzo, nato mesto Trapani z neverjetno arhitekturo z arabskimi in španskimi vplivi, znano ribjo tržnico ter mogočno katedralo. Vredne ogleda so tudi soline Trapani, otoki Egadi, Selinunte z antičnimi ruševinami in izjemnimi naravnimi lepotami, nato nacionalni park Monte Monaco, ter seveda vrveža polno glavno mesto Sicilije, Palermo, ki ga označujejo kulturna raznolikost in dolga zgodovina, o kateri pričajo starodavne stavbe in spomeniki.
Podnebje Sicilije je tipično sredozemsko, s toplimi poletji in milimi zimami. Na južne obale posebno poleti sega afriški vpliv, ki povzroča visoke temperature. Notranjost otoka in severne obale so občutno hladnejše. V Madonijah, Nebrodih in predvsen na Etni zelo pogosto sneži.

Cena: 298,00 €

Rezervacija za samo 33,00 €

Rezervacijo v znesku 33,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/359548/romanticna-sicilija-5-dni-z-letalom-sicilija-italija-298.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1480 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red