13% CENEJE: Apartmaji v Novalji - Typ 4 - First minute na Pagu, Novalja, Pag, Dalmacija, Hrvaška - 703 EUR - 7x nočitev v dvosobnem ali enosobnem apartmaju typ 4 za 4 osebe, Uporaba plina, elektrike in vode

Apartmaji v Novalji - Typ 4 - First minute na

Doživite otok Pag in ugodno bivajte v Apartmajih v Novalji. Dopustite si, da nekdo drug naredi vse namesto vas, vi pa uživajte v oddihu!

Pokukajte v bogato ponudbo različnih izletniških programov in dopolnite svoj oddih na Pagu z edinstvenimi doživetji, vrhunskimi dobbrotami, zabavnimi vsebinami, neokrnjenimi naravnimi lepotami, kulturnimi znamenitostmi itd. 
Obkrožen s petimi nacionalnimi parki je otok Pag izvrstna destinacija za ljubitelje naravnih lepot. Preživite čudovit dan v naravi in družbi izkušenih vodnikov, ki bodo z vami z veseljem delili zanimiva dejstva o čudovitih mestih tega dela Hrvaške. 
Aktiven oddih je najboljši način, da v celoti raziščete vse posebnosti otoka Paga. 
 
Izredna lepota, privlačne vsebine, dolga plaža in čisto morje so stvari, zaradi katerih je plaža Zrće ena najbolj zaželenih plaž na Hrvaškem. Nahaja se 4 km jugovzhodno od Novalje, na voljo je tudi veliko parkirišče. 
Dvosobni apartma typ 4 ima 2 dvoposteljni sobi, kuhinjo z jedilnico, WC, balkon ali teraso, enosobni apartma ima 1 dvoposteljno sobo in 2 dodatni postelji v dnevni sobi, kuhinjo z jedilnico, WC, balkon ali teraso. 
https://www.youtube.com/watch?v=uFcP6VJQ91Y

-13%

Redna cena: 805,00 €

Vaša cena: 703,00 €

Prihranek: 102,00 € (13% ceneje)


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1480 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red