Garden Suites Park Plava laguna - 1. maj v Poreču, Poreč, Istra, Hrvaška - 298 EUR - 3x nočitev v Premium suiti s teraso park stran za 2 osebi (2 otroka do 11,99 let brezplačno), Polpenzion

Garden Suites Park Plava laguna - 1. maj v

Obiščite idealno družinsko destinacijo Garden SuitesPark! Ločen kompleks v Park Resortu, popolnem poletnem letovišču, ponujazasebnost in vso udobje bližnjega hotela Park naenkrat.
Garden Suites so prava turistična oaza, obkrožena z bazeniin vodnimi atrakcijami, čistim morjem, otroškimi igrišči, športnimi objekti,restavracijami, bari, trgovinami in sprehajališči do središča Poreča. Vsakasuita velikosti 32m2 je klimatizirana in ima teraso ali balkon. Suite vsebujejo spalnico z zakonsko posteljo, dnevno sobo s kavčem, ki se lahko uporablja kot dodatno ležišče za otroke.Kopalnica vključuje tuš, sušilnik za lase in WC. Brezžični internet je na voljo v suitah in na vseh prostorih v hotelu.
Mesto Poreč je znano kot točka, za profesionalnešportnike ki v mesto prihajajo na kondicijske priprave, rekreativci pa imajo navoljo veliko športnih aktivnosti. Vkolikor pridete na odmor v Poreč za vas bodoposkrbele restavracije in male družinske konobe, kjer lahko ob kozarcu domačegavina poskusite tradicionalne istrske specialitete.

Cena: 298,00 €


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1480 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red