Hotel Coral Plava Laguna - First minute wellness oddih, Umag, Istra, Hrvaška - 1.276 EUR - 7x nočitev v Classic sobi s francosko posteljo in balkonom (stran park) ali Classic sobi z zakonsko posteljo brez balkona (stran park) za 2...

Hotel Coral Plava Laguna - First minute wellness

Prefinjeno vzdušje, eleganca in vrhunske storitve ostajajo na enaki ravni, enako pa velja za hotelske vsebine, kot so wellness center, à la carte restavracija, avtomat klub, beach club na plaži in vse drugo, zaradi česar je Hotel Coral Plava Laguna že vrsto let najljubše mesto za sprostitev ter zasebna in poslovna druženja.
Hotel Coral je hotel s 5 zvezdicami v Umagu, namenjen tistim, ki so vajeni uživati v lepotah življenja kot so baldahini na plaži, koktajli, inovativna kuhinja à la carte in luksuzna wellness doživetja. Vse, kar potrebujete za oddih na Hrvaškem, ki vam bo še dolgo ostal v spominu.

Ta moderen hotel sredi borovcev uspešno združuje eleganco in luksuz. Vse je podrejeno gostom: zagotovljena sta mir in zasebnost. Gosti, ki si želijo aktivnosti in dogodivščin, bodo tu preživeli najboljše počitniške trenutke v življenju, saj so teniška igrišča in razni drugi športi na voljo samo nekaj korakov od hotela, kjer je tudi betonirana plaža. Izposodite si kolo in se odpeljite v Umag ali pa se sprehodite do centra mesta ob morju.

Če se želite sprostiti in razvajati, izberite Coral Plava Laguna zaradi bazenov, savn, raznih kopeli, ritualov, tretmajev in masaž, ki so na voljo v wellness centru.
Classic soba brez balkona (stran park) (velikosti 24,5 m2) je opremljena z udobnom zakonsko posteljo, kopalnico s kadjo in storitvijo brezžičnega interneta. Soba je primerna za največ dve odrasli osebi.
Classic soba s francosko posteljo in balkonom (stran park) (velikosti 20 m2) ponuja francusko posteljo ter storitev brezžičnega interneta. Sestavljena je iz kopalnice s kadjo, opremljeno z izdelki za kopanje in osebno higieno. Soba je ugodna za največ dve odrasli osebi.
https://www.youtube.com/watch?v=nxyD_BAmXhE

Cena: 1.276,00 €

Rezervacija za samo 1,28 €

Rezervacijo v znesku 1,28 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/359429/hotel-coral-plava-laguna-first-minute-wellness-oddih-umag.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1480 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red