Hotel Coral Plava Laguna - Wellness oddih, Umag, Istra, Hrvaška - 94 EUR - 1x nočitev v Classic sobi z balkonom park stran za 2 osebi , Polpenzion

Hotel Coral Plava Laguna - Wellness oddih, Umag,

Hotel Coral Plava Laguna umika oznako »Adults Only«. Prefinjeno vzdušje, eleganca in vrhunske storitve ostajajo na enaki ravni, enako pa velja za hotelske vsebine, kot so wellness center, à la carte restavracija, avtomat klub, beach club na plaži in vse drugo, zaradi česar je Hotel Coral Plava Laguna že vrsto let najljubše mesto za sprostitev ter zasebna in poslovna druženja.
Hotel Coral je hotel s 5 zvezdicami v Umagu, namenjen tistim, ki so vajeni uživati v lepotah življenja kot so baldahini na plaži, koktajli, inovativna kuhinja à la carte in luksuzna wellness doživetja. Vse, kar potrebujete za oddih na Hrvaškem, ki vam bo še dolgo ostal v spominu.
Ta moderen hotel sredi borovcev uspešno združuje eleganco in luksuz. Vse je podrejeno gostom: zagotovljena sta mir in zasebnost. Gosti, ki si želijo aktivnosti in dogodivščin, bodo tu preživeli najboljše počitniške trenutke v življenju, saj so teniška igrišča in razni drugi športi na voljo samo nekaj korakov od hotela, kjer je tudi betonirana plaža. Izposodite si kolo in se odpeljite v Umag ali pa se sprehodite do centra mesta ob morju.
Če se želite sprostiti in razvajati, izberite Coral Plava Laguna zaradi bazenov, savn, raznih kopeli, ritualov, tretmajev in masaž, ki so na voljo v wellness centru.
Classic soba (20m2) ponuja zakonsko posteljo ter brezžični internet. Soba je sestavljena iz kopalnice s kadjo (vključeni so izdelki za osebno higieno). Soba je primerna za največ dve odrasli osebi.

Cena: 94,00 €


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1480 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red