Hotel Orel - Ski & fun paket na Pohorju, Maribor, Slovenija - 318 EUR - 2x nočitev v Standard dvoposteljni sobi za 2 osebi , Bogat zajtrk 

Hotel Orel - Ski & fun paket na Pohorju, Maribor,

Smučanje na Pohorju! Vzemite si čas in odkrijtenajprikupnejše kotičke mesta Maribor ter rezervirajte svojo namestitev v hoteluOrel! Maribor in njegovo staro mestno jedro vas bosta navdušila s svojimikulturno-zgodovinskimi znamenitostmi in gostoljubnostjo Mariborčanov.
Hotel Orel se nahaja v starem mestnem jedru Maribora in se ponaša z dolgoletnotradicijo. Hotel je primeren tako za poslovneže, kot tudi za ljubiteljeumetnosti, pare in družine, ki iščejo namestitev v bližini živahnega središčamesta in romantičnega starega mestnega jedra.
Namestitev: Hotel ima 69 sob, dva apartmaja, parkirišče in garažo za goste. Ponujaudobno opremljene sobe z internetnim dostopom, ki je razpoložljiv v celotnemhotelu. Restavracije in bari se nahajajo v neposredni bližini pa tudinakupovalni centri, muzeji in vse znamenitosti so le nekaj korakov stran.

Lokacija: Štajerska

Cena: 318,00 €

Rezervacija za samo 48,00 €

Rezervacijo v znesku 48,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/358322/hotel-orel-ski-fun-paket-na-pohorju-maribor-slovenija.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 839 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red