Hotel Alem - First minute poletje na makarski rivieri, Baška Voda, Hrvaška - 609 EUR - 7x nočitev v dvoposteljni Standard sobi z balkonom za 2 osebi (1 otrok do 11,99 let brezplačno), Polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja)

Hotel Alem - First minute poletje na makarski

Izberite sproščujoč oddih v senci borovega gozda le nekaj metrov od morja! Poletje v hotelu Alem! 

Baška Voda je od mesta Makarska oddaljena le deset kilometrov. Znana je po dolgih prodnatih plažah, kristalno čistem morju in prijetni poletni klimi zaradi svežega zraka iz okoliških gora. Hotel Alem se nahaja le 400 metrov od plaže Adriana in 500 metrov od plaže Oseka. Baška voda je tudi odlično izhodišče za raziskovanje bogate kulturne dediščine in naravnih lepot celotne Dalmacije.
Hotel Alem ponuja 99 dvoposteljnih sob in 9 dvoposteljnih apartmajev z izbiro pogleda na morje ali pomirjujoče zelenje bližnjega parka. 
Sobe v hotelu Alem imajo garderobo, pisalno mizo in lastno kopalnico. 
V restavraciji hotela sta na voljo samopostrežni zajtrk in večerja. Uživajte na terasi restavracije v romantičnem večeru ob živi glasbi. 
Gostom so na voljo tudi športne aktivnosti. V sklopu turističnega naselja so igrišča za košarko, odbojko, nogomet in balinanje. 
Dnevno je na voljo trgovina z izdelki široke porabe z zeleno tržnico, pa tudi trgovina s kruhom in pekarno.

Cena: 609,00 €


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 839 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red