Polidor Camping Park - Mobilne hiške Comfort in Pet Friendly, Funtana, Istra, Hrvaška - 118 EUR - 2x nočitev v mobilni hiški Comfort ali Pets Friendly za 4 osebe, Steklenica vina

Polidor Camping Park - Mobilne hiške Comfort in

Izkoristite nepozabno ponudbo in preživite nepozabne počitnice v Polidor Camping Parku 4* zraven Funtane. Svoj prosti čas pa zapolnite z obiskom številnih znamenitosti in uživajte v zabavnih dejavnostih na morju in na kopnem! 
Polidorje majhen družinski kamp s 4 zvezdicami in se nahaja v vasi Funtani v Istri. Odprtiso vse leto, kamp pa lahko sprejme do 300 ljudi. Moderno opremljena zasebna plaža z beach barom je le 800 metrov stran.
Mobilnehiške Premiun Pet Friendly: Za tiste, ki se ne morete ločiti od svojih hišnihljubljenčkov! Tukaj lahko vaši štirinožni prijatelji uživajo v zasluženempočitku in se počutijo kot doma, saj se lahko prosto gibljejo znotraj in zunajmobilne hišice.
Mobilne hišice se ponašajo z belimi stenami elegantnega dizajna, dnevno sobo,spalnim delom in lepo pokrito in ograjeno teraso. Dimenzije mobilnih hišic so33m² s teraso 20m². Hiške so popolnoma opremljene in imajo kuhinjo, predel s kavčem,ki se lahko spremeni tudi v jedilnico, ležišče za hišnega ljubljenčka, glavnospalnico z zakonsko posteljo s pogledom na verando, majhno sobo s pogradom + dodatnimležiščem, dve kopalnici s tušem, posteljnino, brisače, WIFI in klimo.
Mobilne hišiceComfort imajo 32m2, vsaka pa ima tudi 24m2 veliko teraso z vrtno garnituro.Vsaka hiška ima opremljeno kuhinjo, dnevno sobo z raztegljiim kavčem, dvespalnici, dve kopalnici, klimo, satelitsko TV, posteljnino in brisače. 
Kamp ponuja kar nekaj raznovrstnih znamenitosti inatrakcij. Svoj prosti čas lahko zapolnite s sprehodompo parku aromatičnih zelišč, oljčnem nasadu in vinogradu, lahko se odpravite najamarsko pustolovščino, se podate na potovanje skozi osrednji del Istre navdihnjene s preteklostjo ali najamete plovila za zabavo na vodi. Z družbo pa se lahkoodpravite na paintball, jahanje ali potapljanje.

Cena: 118,00 €

Rezervacija za samo 18,00 €

Rezervacijo v znesku 18,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/358307/polidor-camping-park-mobilne-hiske-comfort-in-pet-friendly.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 839 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red