35% CENEJE: Hotel Pahuljica - Zimski oddih na Vlašiću, Vlašić, Bosna in Hercegovina - 239 EUR - 3x nočitev za 2 osebi, Zajtrk

Hotel Pahuljica - Zimski oddih na Vlašiću,

Hotel Pahuljica s svojim videzom in poslovno usmeritvijodopolnjuje obstoječe vrednote gore Vlašić. Ves čas, od začetka do danes,spodbuja svojo ljubezen do narave, in to je tisto, zaradi česar se gosti karnaprej vračajo nazaj v te pravljične predele, kjer je hotel začel svojo zgodbo.Pahuljica je gorski tip hotela, ki se nahaja na začetni postaji vlečniceBabanovac, kar odpravlja potrebo po tem, da bi si iskali drugo namestitev naVlašiću.
Hotel ponuja tudi wellness program za sprostitev inrekreacijo. Hotelski Body&Soul center deluje s ciljem zadovoljstva in relaksacijetelesa in duha. Body&Soul je oaza miru, sprostitve, uživanja, je vašezatočišče. Čarobnost dišav, glasbe in luči vas bodo odpeljali na neko drugomesto, kjer prevladuje harmonija telesa in duha, in kjer stres nima kaj iskati.
V Ski baru prevladuje popolno domače vzdušje. Čez dan je tomesto posebej priljubljeno za oddih športnikov in ljubiteljev narave, ki seprihajajo sprostiti sem sprostiti po sprehodu ali smučanju. V večernih urah pa je to mesto priljubljenomed mladimi ali med tistimi, ki se želijo sprostiti v sproščeni atmosferi. Zatose tukaj organizirajo tudi zabave.
Hotel ponuja 32 luksuzno in sodobno opremljenihdvoposteljnih, triposteljnih in štiriposteljnih sob. ena izmed njih bo sigurnopredstavljala vaš dom, oziroma mesto, kjer se boste počutili kot doma. Vsaka sobaima lastno kopalnico s tušem, sodobno in luksuzno pohištvo, mini bar insatelitsko televizijo. Če si zaželite oddiha in tišine, vam je v vaši sobizagotovljen mir in zasebnost.

-35%

Redna cena: 368,00 €

Vaša cena: 239,00 €

Prihranek: 129,00 € (35% ceneje)

Rezervacija za samo 36,00 €

Rezervacijo v znesku 36,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 35% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/357960/hotel-pahuljica-zimski-oddih-na-vlasicu-vlasic-bosna.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 839 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red