Boscovich Boutique Hotel - Oddih v Podgorici, Podgorica, Črna Gora - 119 EUR - 1x nočitev v relax apartmaju sobi za 2 osebi, Zajtrk

Boscovich Boutique Hotel - Oddih v Podgorici,

Sodoben in preprost, a sočasno prefinjen hotel Boscovich obljublja nepozaben oddih. Poleg luksuznih sob, kakovostnih storitev in sodobne tehnologije je tudi odlična lokacija hotela eden od dejavnikov, ki zagotavlja najboljšo odločitev za izbiro namestitve. Hotel se namreč nahaja v središču mesta Podgorica. 
Hotel Boscovich se nahaja v središču Podgorice, nekaj korakov stran od glavnih državnih institucij, muzejev, športnih igrišč in zelene oaze mestnih parkov. Gostom hotela je na razpolago 30 luksuznih namestitvenih enot. Odkrijte glavne vsebine in izberite namestitev, ki je idealna za vaše potrebe. Poleg luksuznih namestitvenih kapacitet hotel razpolaga tudi s sodobno urejeno restavracijo, ki se nahaja na vhodu v hotel. Tu lahko uživate v dobrotah iz hotelske kuhinje. 
V hotelu je multifunkcinalna dvorana, opremljena v skladu z najnovejšimi tehnološkimi standardi. 
Hotel Boscovich ima tudi lepo urejeno in klimatizirano a la carte restavracijo z vrtom. Reastavracija nudi izredne domače in mednarodne jedi. Restavracija je dizajnirana po najvišjih sodobnih standardih.
V relax apartmaju se nahaja velika zakonska postelja, balkon, Wi-Fi, SAT TV, sef, klima, kad, sušilnik za lase, kopalni plašč, copati in toaletni pribor. 

Cena: 119,00 €


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 839 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red