28% CENEJE: Grand Hotel Park Dubrovnik - Zasebni SPA paket, Dubrovnik, Dalmacija, Hrvaška - 260 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi z balkonom (stran morje) za 2 osebi, Polpenzion (zajtrk in večerja) 

Grand Hotel Park Dubrovnik - Zasebni SPA paket,

https://www.youtube.com/watch?v=HnGaaxDBwBA
Grand Hotel Park 4* - eden izmed najboljpriljubljenih hotelov v Dubrovniku! Hotel predstavlja izjemno izhodišče za raziskovanjeDubrovnika in ponuja bogato ponudbo hotelskih vsebin za vse starosti. Uživajte v čudovitem pogledu na plaže in Jadransko morje, prepustite se vsem čarom Sredozemlja in Dubrovnika.
Grand Hotel Park ima sodoben dizajn in udobno namestitev, nahajapa se v središču Dubrovnika. Hotel ima 244 bogato opremljenih sob s pogledom namorje in sprehajališče zaliva Lapad in je odlična mešanica italijanskearhitekture, funkcionalnosti in harmonije. To je idealno mesto za oddih, zabavoin poslovna srečanja ter je zagotovilo sproščenega in popolnega oddiha.
166 sob se nahaja v glavni stavbi Grand Hotela Park in vseso z balkonom, 78 sob pa se nahaja v Vili Mariji in Vili Park ter so zagotoviloza sproščeno bivanje. Vse sobe so opremljene s pametnim kartičnim sistemom,klimatsko napravo, sefom, mini barom, satelitsko LCD-televizijo, telefonom inbrezžičnim internetom.
Nagradite se z bogato ponudbo tretmajev za vaše telo - sprostitese v Wellness & Spa coni z najboljšo ponudbo savn v Dubrovniku. Grand HotelPark poleg savn ponuja tudi raznoliko ponudbo masaž. Znebite se stresa,pozabite na svoje skrbi in uživajte v tem, kar si zaslužite.

-28%

Redna cena: 361,00 €

Vaša cena: 260,00 €

Prihranek: 101,00 € (28% ceneje)

Rezervacija za samo 39,00 €

Rezervacijo v znesku 39,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 28% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/357775/grand-hotel-park-dubrovnik-zasebni-spa-paket-dubrovnik-dalmacija.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 759 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red