Hotel Ami Budva Petrovac - Oddih v Budvi, Petrovac, Budva, Črna Gora - 80 EUR - 1x nočitev v Standard sobi za 2 osebi (2 otroka do 12. leta brezplačno), Zajtrk

Hotel Ami Budva Petrovac - Oddih v Budvi,

Novo na Megabonu! Dobrodošli v hotelu Ami Budva Petrovac 5*!
Hotel Ami Budva Petrovac se nahaja v mestu Petrovac, v občini Budva, na čudoviti jadranski obali Črne gore - najlepšem stičišču kopnega in morja. Hotel je idealno luksuzno doživetje in kraj za edinstvene trenutke sprostitve. Dih jemajoč pogled na morje je nedvomno ena glavnih znamenitosti hotela.
Hotel Ami je idealen kraj za edinstvene trenutke sprostitve. Hotel ima 113 sodobnih sob in apartmajev, opremljenih z italijanskim, visokokakovostnim pohištvom. Prostorne sobe in apartmaji z elegantnim sodobnim dizajnom so opremljeni z opremo in storitvami. Vaše bivanje v hotelu bo nepozabno doživetje. Varnost gosta je za osebje zelo pomembna, zato je hotel v celoti opremljen z najnovejšo tehnologijo.
Standardna dvoposteljna soba, velikosti (od 25㎡ naprej), ponuja čudovit razgled na gore, mesto in/ali morje. Soba nudi dve enojni postelji, zakonsko posteljo in po potrebi dodatna otroška ležišča. Popolnoma opremljena kopalnica, vsebuje vso potrebno kozmetiko, copate in kopalni plašč.
Annina Wellness & Spa ponuja bogato vsebino in prostor, namenjen sprostitvi in regeneraciji telesa. Annina Wellness & Spa je oaza miru in kraj, kjer se boste popolnoma sprostili ob sproščujoči glasbi. Kot del Budvanske riviere, 19 km od kraljice črnogorskega turizma - Budve, ima Petrovac dobro povezavo z dvema mednarodnima letališčema, letališčem Tivat 43 km in letališčem Podgorica 48 km.

Cena: 80,00 €

Rezervacija za samo 12,00 €

Rezervacijo v znesku 12,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/357421/hotel-ami-budva-petrovac-oddih-v-budvi-petrovac-budva-crna.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 759 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red