30% CENEJE: Hotel Europe - Oddih v Sarajevu, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 93 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, Zajtrk

Hotel Europe - Oddih v Sarajevu, Sarajevo, Bosna

Ta avstro-ogrska stavba, ki leži v osrčju Sarajeva, le nekaj korakov od turističnega starega mestnega jedra, pritegne pozornost s svojim razkošnim videzom.
Po vstopu v preddverje vsako bivanje v hotelu Europe poteka kot potovanje, ki ga vodi prijazno osebje. Pozdravila vas bo lahkotna glasba in privlačna notranjost, ki jo je vredno preučiti. Duh preteklosti je ohranjen v tradicionalnem delu hotela z okrašenimi dekorji, poslikanimi v preteklih letih, medtem ko je novi del izdelan v modernem slogu in ga odlikuje velika lepota.
Hotel Europe, v katerem so bivale najpomembnejše osebnosti iz Evrope in sveta, je že celo stoletje tiha priča zgodovine Sarajeva. Med obiskom Sarajeva so v tem hotelu bivali ugledni državniki in politiki, ugledni izvršitelji podjetij, filmske in televizijske osebe, umetniki in športniki.
Po 130-letni tradiciji je Hotel Europe povrnjen v prvotni sijaj in urejen v skladu z najvišjimi gostinskimi standardi. Celovita hotelska ponudba obsega 160 luksuzno opremljenih sob, 14 apartmajev, od tega 2 predsedniška, 5 popolnoma opremljenih konferenčnih dvoran, vrhunske storitve spa in wellness centra s fitnesom, bazenom, turško kopeljo, solariji, savnami in masažnimi sobami. Prepustite se razkošnemu ambientu in uživajte v izjemnem udobju prostornih sob in apartmajev Hotela Europe, opremljenih s kabelsko/satelitsko televizijo, mini barom, telefonom z direktno linijo in zasebno kopalnico s kadjo ali prho.
Z znamenito "Dunajsko taverno", restavracijo z vrhunskimi lokalnimi in mednarodnimi kulinaričnimi specialitetami ter slaščičarno "Mozart" z izvirnimi sladicami, bo Hotel Europe poživil vaš duh in vaše bivanje v Sarajevu naredil kot edinstveno doživetje, ki vam bo za vedno ostal v lepem spominu.

-30%

Redna cena: 133,00 €

Vaša cena: 93,00 €

Prihranek: 40,00 € (30% ceneje)

Rezervacija za samo 14,00 €

Rezervacijo v znesku 14,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 30% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/357418/hotel-europe-oddih-v-sarajevu-sarajevo-bosna-in-hercegovina.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 759 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red