35% CENEJE: Crvena Luka Resort - Family apartma Viola - Oddih z masažo, Biograd na Moru, Dalmacija, Hrvaška - 439 EUR - 3x nočitev v Family apartmaju Viola (stran park) za do 6 oseb (4 odrasle osebe in 2 otroka do 5,99 let), Polpenzion

Crvena Luka Resort - Family apartma Viola - Oddih

Biograd na Moru – mesto hrvaških kraljev, turistično innavtično središče v središču jadranske obale, mesto, ki živi vse leto. Obkroženje s številnimi nacionalnimi parki in parki narave, kot so NP Kornati, NP Krka,NP Paklenica, PN Velebit, PN Vransko jezero …
Crvena Luka Resort se nahaja v bližini Biograda na Moru, 3 km južno od centra mesta, v peščenem zalivu, obkrožen pa je s stoletnim borovim gozdom. Biograd na Moru se nahaja v samem središču Jadrana, samo 30 km od letališča Zadar. Crvena Luka Resort je v celoti obnovljen resorts štirimi zvezdicami. Investicija se je začela leta 2006 z misijo in vizijonarediti majhen luksuzen resort, ki je namenjen obiskovalcem prefinjenegaokusa, ki si želijo uživati v miru in naravi. Nahaja se na površini 18.000 m²in ima 166 namestitvenih enot. V sklopu Crvene Luke so Hotel Iris, Hotel Kana,Hotel Suite, 46 apartmajev, Villa Princess, Villa Royal, Villa Imperial inVilla Zumbul.
Obiskovalci se lahko zabavajo in uživajo v zunanjem innotranjem bazenu (odvisno od sezone), zunanjem in notranjem fitnessu, vodnih športih (odvisno od sezone), terenu zamini golf, igrišču za nogomet in tenis, sepotapljajo ali tečejo na stezah za tek.
Tisto, kar lahko doživite med bivanjem v Crveni Luki, sorazlični izleti in ekskurzije, panoramski izleti, jahanje konja in ribarjenjena Vranskem jezeru, jadranje, zunanja in notranja aerobika v vodi, nočniprogram, animacija za odrasle in otroke (odvisno od sezone).
Crvena Luka Resort ponuja tudi nekaj gostinskihstoritev, med katerimi so Italijanska restavracija in pizzerija Mamma Rosa,Dnevna restavracija Il Doge, slaščičarna, beach bar Movida, Movie bar in A lacarte restavracija Il Moro (odvisno od sezone) in rooftop bar (odvisno od sezone), v njihovem wellness & spa centru pa boste doživeli harmonijo telesa in duha, se razbremenili in pozabili na vsakdanji stres.
Crvena Luka Resort je tudi idealno mesto zaorganiziranje različnih dogodkov – seminarjev, delavnic, sprejemov, koktajlzabav, konferenc za medije in ostalih posebnih dogodkov, ki zahtevajoprofesionalno storitev.

-35%

Redna cena: 675,00 €

Vaša cena: 439,00 €

Prihranek: 236,00 € (35% ceneje)

Rezervacija za samo 65,00 €

Rezervacijo v znesku 65,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 35% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/354507/crvena-luka-resort-family-apartma-viola-oddih-z-masazo.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 751 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red