26% CENEJE: A&O Amsterdam Zuidoos, Amsterdam, Nizozemska - 141 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi (2 otroka do 17. leta brezplačno), Samopostrežni zajtrk 

A&O Amsterdam Zuidoos, Amsterdam, Nizozemska -

✔ odlična cena za bivanje v Amsterdamu ✔ bivanje v neposredni bližini znamenitosti ✔ idealna izbira za družine ✔ moderne sobe ✔ bogati samopostrežni zajtrk
Amsterdam je eno najbolj osupljivih mest v Evropi: s svojimi številnimi kanali mu velikokrat rečejo tudi ‘Severne Benetke’. Obiščite eno izmed mnogih kavarn, sprehodite se po mestu in pustite, da vas očara arhitekturna dovršenost spretno speljanih kanalov in samega mesta.
Prestolnico, ki je znana po svojih številnih kanalih (165) in mostovih, ki so speljani čez njih (400), je najbolje raziskati peš ali pa kar s kolesom. Preživite dan v enem izmed 28 parkov - odpravite se v Vondelpark, kjer imate spomladi in poleti veliko možnosti, da ujamete tudi koncert na odprtem. Če želite opazovati mimoidoče in uživati v okusni skodelici kave, vam priporočamo sprehod do trga Rembrandtplein ali Leidplein, kjer boste zagotovo začutili utrip mesta.
A&O Amsterdam Zuidoost se nahaja v okrožju Bullewijk v bližini postaje podzemne železnice. Ne glede na to, ali se vozite z avtom, avtobusom ali vlakom, hotel je enostavno najti.
V neposredni bližini stavbe se nahaja Ajax Amsterdam Arena, svetovno znan studio Endemol TV, glasbeno dvorana Heineken in otroški raj Ballorig Arena. Sprostitev je za vogalom v parku Bijlmerpark - vsekakor si oglejte festival Kwaku, ki poteka vsako poletje. Recepcija in bar v preddverju so za vaše udobje odprti 24 ur. Sprostite se ob okusnih prigrizkih in osvežilnih pijačah v avli, ob igri biljarda ali namiznega nogometa.

-26%

Redna cena: 190,00 €

Vaša cena: 141,00 €

Prihranek: 49,00 € (26% ceneje)


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 941 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red