20% CENEJE: Aquapark Istralandia - Celodnevna vstopnica za otroke, Brtonigla, Istra, Hrvaška - 19,20 EUR - 1x celodnevna vstopnica za osebe od 100 cm do 140 cm, Uporaba atrakcij in bazena od 10. do 18. ure

Aquapark Istralandia - Celodnevna vstopnica za

Aquapark Istaralandia s svojimi atrakcijami, bazeni in bogatim animacijskim programom predstavlja čaroben in zanimiv vodni svet za vsakogar.
V Aquaparku bo vsak član družine našel nekaj zase. Poleg razburljivih atrakcij so tu tudi bazeni z valovi, sproščujoči hidromasažni bazen, otroški bazen, gusarska ladja, številni tobogani, namenjeni ravno mlajšim.
Poleg že omenjenih atrakcij, boste tu lahko uživali v številnih dodatnih vsebinah v sklopu animacijskega programa, kot so športni turnirji, tekmovanja, zumba, vodna aerobika in podobno, medtem ko bo za najmlajše poskrbelo osebje na različnih delavnicah, otroških karnevalih, igrali se bodo s klovni in uživali v igralnici.
Glede na to da je Aquapark namenjen celodnevnemu uživanju, se lahko osvežite in naberete nove moči v gostinskih objektih z zelo bogato gastronomsko ponudbo.
Če želite preživeti nepozabne trenutke, izpolnjene s srečo, zabavo in rekreacijo, je Aqualand Istralandia vaša prava izbira.
Privoščite sebi in družini idealno poletno osvežitev in druženje v popolnoma novi dimenziji zabave, saj je Istralandia tudi letos za vas pripravila nove atrakcije in številna presenečenja.
https://www.youtube.com/watch?v=Qk0oU4hiWug

-20%

Redna cena: 24,00 €

Vaša cena: 19,20 €

Prihranek: 4,80 € (20% ceneje)

Rezervacija za samo 19,00 €

Rezervacijo v znesku 19,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 20% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/349727/aquapark-istralandia-celodnevna-vstopnica-za-otroke-brtonigla.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1085 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red