44% CENEJE: Best Western Hotel Kranjska Gora - Wellness oddih, Kranjska Gora, Slovenija - 179 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi , Uporaba bazenov, jacuzzija in savne

Best Western Hotel Kranjska Gora - Wellness

Paket za 2 osebi v priljubljeni Kranjski Gori! Best Western Hotel Kranjska Gora (bivši Hotel Lek) je 4* hotel v Kranjski Gori z dolgoletnotradicijo kakovosti in gostoljubja. Hotel se nahaja v osrčju veličastnihJulijskih Alp, na obrobju enega najstarejših parkov v Evropi, TriglavskegaNarodnega parka in le 3-minutnega sprehoda do centra vasi. Obiščite KranjskoGoro, kjer so vam na voljo številne športne in družabne aktivnosti tako zapodjetja kot za skupine.
https://www.youtube.com/watch?v=EvhYxE5XCm8
Glavna znamenitost za popotnike je Kranjska Gora, svetovnoznano smučarsko središče, ki nudi idilično podobo tradicionalne alpske vasice,in se nahaja le 5 minut od hotela. V bližini hotela je tudi jezero Jasna.
Best Western Hotel Kranjska Gora nudi 72 sob v štirihrazličnih kategorijah: Standard sobe, Comfort sobe, Superior sobe in Družinskesobe. Vse so popolno opremljene s kopalnico (kad ali tuš), kabelsko televizijo,telefonom, mini barom in brezžičnim internetom.
Hotelski Wellness center nudi velik notranji bazen, jacuzzi,turško, finsko in infra rdečo savno ter masažni salon. Bazeni so ogrevani na prijetnih28 - 35 stopinj Celzija in imajo različne masažne vrelce. Ob hotelu lahko uživate na štirih teniških igriščih ter v zunanjem baru.
Osrednji hotelski konferenčni prostor se razteza na 230 m2in vključuje tri dodatne manjše dvorane. V dvoranah se lahko organizira kakršenkoli dogodek po vaši meri, zagotovljena je popolna tehničnaoprema, dogodek pa bo obogaten z izjemno kulinarično ponudbo po vašem okusu.

Lokacija: Gorenjska

-44%

Redna cena: 321,00 €

Vaša cena: 179,00 €

Prihranek: 142,00 € (44% ceneje)

Rezervacija za samo 27,00 €

Rezervacijo v znesku 27,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 44% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/349583/best-western-hotel-kranjska-gora-wellness-oddih-kranjska-gora.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 751 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red