29% CENEJE: Kamp Belvedere - Hiška standard, pomlad in velikonočni prazniki v Trogirju, Seget Vranjica, Dalmacija, Hrvaška - 127 EUR - 3x nočitev v mobilni Standard hišici za do 6 oseb (4 odrasle osebi in 2 otroka do 12. leta), Svečani...

Kamp Belvedere - Hiška standard, pomlad in

Mobilne hišice Belvedere se nahajajo v turističnem središču Belvedere, 5 km od mesta Trogir, ki je pod Unescovo zaščito. Na izredno privlačni lokaciji, v senci borovega gozda, obdanega z mediteranskim zelenjem. Hiše so od plaže oddaljene 20 do 150 m in vse imajo čudovit pogled na morje in otoke.
Hiše merijo 32 m2 in lahko sprejmejo do 4 odrasle in 2 otroka do 12. leta. Vsaka hiška je sestavljena iz spalnice z zakonsko posteljo in sobe z 2 enojnima posteljama, 2 kopalnici (umivalnik, tuš / stranišče) in kuhinje (štedilnik, hladilnik, aparat za kavo, mikrovalovna pečica, grelnik za vodo, lonci, krožniki, jedilni pribor)) s kavčem (ki se lahko pretvori v dodatno ležišče za dva otroka). Druga varianta hiške ima enako površino, vendar 3 spalnice, a tu je le ena kopalnica in eno stranišče, v dnevni sobi pa ni možnosti raztegljivega dodatnega ležišča (ta različica je na voljo samo v Superior tipu). Vsaka hiška ima pokrito teraso s pogledom na morje s sedežno garnituro.
PLAŽA: Plaža se nahaja v bližini in je delno prodnata, delno pa tlakovana in skalnata
ŠPORT IN REKREACIJA: 2 teniški igrišči, mize za namizni tenis, biljard in pikado, promenada ob morju do ribiškega naselja Seget, zdravstvena pot (3 km od vasi), izposoja koles, bogata ponudba izletov
OBJEKTI ZA OTROKE: 2 otroški igrišči

-29%

Redna cena: 178,00 €

Vaša cena: 127,00 €

Prihranek: 51,00 € (29% ceneje)

Rezervacija za samo 19,00 €

Rezervacijo v znesku 19,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 29% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/343593/kamp-belvedere-hiska-standard-pomlad-in-velikonocni-prazniki.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 829 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red