47% CENEJE: Hotel Alpina - Doživite več v Kranjski Gori, Kranjska Gora, Slovenija - 109 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v Economy dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x obisk SPA Alpina

Hotel Alpina - Doživite več v Kranjski Gori,

Zaradi prijetnega in sproščenega vzdušja ter čudovitih prenovljenih skupinskih prostorov, je Hotel Alpina gorski raj za družine. Udobje idealne lege tega hotela vas bo očaralo. Zimske smučarske radosti, poletna pohajkovanja in gorskokolesarske ture so doma v Hotelu Alpina. Hotel s tremi zvezdicami ima 99 klasičnih in 6 družinskih sob. Vse so opremljene s kabelsko televizijo, telefonom in kopalnico s tušem.
https://www.youtube.com/watch?v=EvhYxE5XCm8
Za odličen in sproščen oddih si privoščite oddih v Kranjski Gori! Mesto ponuja nekaj za vsakogar: ljubitelji narave se lahko podajo na daljši sprehod po prečudoviti neokrnjeni naravi, tisti, ki se radi razvajajo, pa si lahko privoščijo brezskrbne dni sprostitve v savni, ob bazenu ali v opojno dišeči, topli kopeli, ki bo sprostila telo in duha …
Hotel Alpina je zaradi prijetnega in sproščenega vzdušja priljubljen predvsem med družinami. Odlikuje ga lega neposredno na smučišču, kar omogoča, da lahko pozimi izpred hotela preprosto stopite na smuči in ste že na enem izmed smučišč; v drugih letnih časih pa iz njega stopite naravnost na katero izmed mnogih sprehajalnih poti.
V okolici Kranjske Gore si lahko privoščite mnoge športne aktivnosti od obiska "Kekčeve dežele" do adrenalinskega obiska Bike Parka Kranjska Gora ali pa se odločite za vzpon na okoliške hribe in gore.

Lokacija: Gorenjska

-47%

Redna cena: 205,00 €

Vaša cena: 109,00 €

Prihranek: 96,00 € (47% ceneje)

Rezervacija za samo 16,00 €

Rezervacijo v znesku 16,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 47% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/161890/hotel-alpina-dozivite-vec-v-kranjski-gori-kranjska-gora.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 557 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red