30% CENEJE: Medora Auri Family Beach Resort - Vrhunski družinski dopust, Podgora, Makarska, Hrvaška - 439 EUR - 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi (2 otroka do 16. leta na lastnem ležišču brezplačno), Neomejena uporaba hotelskega Wellnessa

Medora Auri Family Beach Resort - Vrhunski

https://www.youtube.com/watch?v=YFbrMobN7RU
Hotel Medora Auri Family Beach je ena od najboljših izbir v Podgori. Hotel je popolnoma prenovljen leta 2016, nahaja pa se ob obali in ponuja zunanje bazene in wellness z različnimi savnami, jacuzzi, prostor za sprostitev in različne masaže in lepotne tretmaje. Samopostrežna restavracija s show cookingom ponuja domače in mednarodne specialitete. 

Gostje lahko uživajo v klimatiziranih sobah, ki imajo balkon s pogledom na Jadransko morje ali Biokovo. Vključena je tudi satelitska televizija, mini bar, medtem ko zasebne kopalnice imajo tuš ali kad in brezplačen toaletni pribor. 
Nekaj ​​barov, vključno z beachfront barom, lobby bar s panoramskim pogledom na okolico, kot tudi koktajl bar ob bazenu, privabljajo goste, da se sprostijo in spočijejo. Gostje lahko pridejo v formo v fitness centru, ki ponuja panoramski pogled na Jadransko morje. Otroško igrišče skrbi za vse starostne skupine otrok. Dnevne in večerne zabave so na voljo za goste vseh starosti, medtem ko v raznih športnih aktivnostih lahko uživajo v hotelu ali v okolici. 
Superior dvoposteljnesobe so udobne sobe, sestavljene iz dveh sob, ki sta povezani z notranjimivrati. Vsaka ima svojo kopalnico in balkon s pogledom na morje. Ena soba imazakonsko posteljo, druga dve postelji standardnih dimenzij. Soba je idealna zadružine z dvema otrokoma do 16 let, ki želijo popolno udobje in zasebnost, kijim jo nudita ločeni spalnici. Glede na to da se sobe nahajajo na morskistrani, boste gotovo uživali u prijetnih šumih morja in čudovitih pogledih naborovce.
Makarska je oddaljena 10 km od hotela. Letališče Split je oddaljeno 85 km, medtem ko se letališče Dubrovnik nahaja 160 km stran.

-30%

Redna cena: 627,00 €

Vaša cena: 439,00 €

Prihranek: 188,00 € (30% ceneje)

Rezervacija za samo 87,00 €

Rezervacijo v znesku 87,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 30% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/136903/medora-auri-family-beach-resort-vrhunski-druzinski-dopust.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1120 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red