Terme Village - Mobilne hišice Terme Čatež, Čatež ob Savi, Slovenija - 187 EUR - 2x nočitev v ogrevani mobilni hiški za do 6 oseb, Dnevno do 6 vstopnic za kopanje v poletni Termalni rivieri (2 vstopa/oseba/dan; v juniju delno odprta)

Terme Village - Mobilne hišice Terme Čatež,

V Termah Čatežvabijo nazaj k naravi! K brezskrbnemu uživanju počitnic v privlačnih mobilnih hiškah Term Čatež. Mobilne hišice so postavljene v idilično okolje najboljšega slovenskega kampa!
Udoben pogled s senčne terase »čateškega« doma na Termalno riviero in neskončnouživanje ob vznožju gričev Gorjancev, v objemu toplih, zdravilnih termalnihvrelcev, kjer smo zdravilne termalne kapljice ujeli v številnih bazenihnajvečjega vodnega parka na tem prostoru, bo zagotovljen. Gostepričakujejo tudi novi in prenovljeni gostinski lokali, otroška in športnaigrišča,…
Mobilne hiške (34 m2 plus pokrita terasa površine18 m2) so opremljene z dve kopalnici (WC, tuš), klimo, sat TV, wi-fi in kuhinjo zindukcijsko kuhalno ploščo, mikrovalovno pečico, hladilnikom in zamrzovalnimboksom. V hiški sta 2 spalnici (2 osebi + 3 osebe), dnevni prostor z raztegljivim dodatnimležiščem, na terasi pa sedežna garnitura in 2 ležalnika.
Pobegnite v termalni raj. Odkrijte vrtince vodne zabave. Na zimskiTermalni rivieri zaplavajte v termalni vodi največjega pokritega kompleksabazenov in odkrijte vodni raj na več kot 2.300 m2 notranjih termalnih površin zvodnimi atrakcijami. Pod tri kupole zimske Termalne riviere vabijo bazeni,whirlpooli, slapovi, masažna ležišča ... Ko je počasnosti dovolj, sledi zabavamed valovi ali na divji reki. Spustite se v vodno doživetje na toboganu skakalnicaali kamikaza. Ljubitelje hitrih spustov navdušuje tobogan z zaprto cevjo ssvetlobnimi učinki, iskalce presenečenj pa drevo doživetij.

Lokacija: Dolenjska

Cena: 187,00 €

Rezervacija za samo 28,00 €

Rezervacijo v znesku 28,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/136487/terme-village-mobilne-hisice-terme-catez-catez-ob-savi.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 954 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red