30% CENEJE: Terme Olimia - Aparthotel Rosa , Podčetrtek, Slovenija - 147 EUR - 2x najem apartmaja za 2 osebi, Priprava apartmaja, posteljnina in brisače

Terme Olimia - Aparthotel Rosa , Podčetrtek,

Ekskluzivna Megabon cena! Doživite Terme Olimia in sepovrnite k naravi. Privoščite si wellness oddih z nikjerugodnejšo ceno! Ponujamo vam bivanje v apartmajih v Aparthotelu Rosa, ki senahajajo v središču čudovite narave. Upočasnite ritem in bivajte stran odhotelskega vzdušja, a še vedno bodite blizu raznovrstni sprostitvi, ki vam joponujajo Terme Olimia! 
https://youtu.be/o1pzBhqKqKU
Naj idilična zelena okolica naredi vaš oddih brezskrben.Apartmaji Aparthotela Rosa so idealni za družine, primerni pa so tudi zasproščeno razvajanje v dvoje. Zbudite se s pogledom na jezero in se napolnite zenergijo za bogato preživljanje prostih dni. Aparthotel Rosa ima 42 apartmajevter 120 pokritih parkirnih mest. Apartmaji tipa A imajo dve ležišči in dodatno ležišče na kavču. Ponuja sprehode in številne možnosti zaaktivno preživljanje prostega časa. Poleg tega je na voljo tudi velikakongresna dvorana z vrhunsko avdio in video tehniko ter posebno sejno sobo obLoby baru.
Naj vas očara popolnoma nov del Wellness centra Termalija znazivom Family Fun, ki ponuja atraktivne bazenske vsebine za družine, otrok inmladino. Uživajte na toboganu novih dimenzij in avantur, na plezalni steni nadbazenom s slapovi, doživite multidimenzionalno doživetje v 7D kinu,… Vašimalčki se lahko igrajo v bazenu z mivko ali uživajo na mirnih družinskih počivališčih. 
Ne pozabite na razgiban kompleks Wellness center Termalija,kjer se boste lahko na soncu, zraku in v vodi naužili narave. Tu bo vsak lahkonašel nekaj zase – pričakujejo vas bazeni, hitra reka, gejzirji, whirlpooli,masaže, savne in fitness. Prepustite se popolnem oddihu in sprostitvi, spočijtese, prepustite se telesni aktivnosti, premagajte stres, uživajte v zdravemokolju in prijetnem druženju. Vse to in še več vam zagotavlja Wellness centerTermalija! 
Privoščite si aktivne počitnice v dvoje ali s celo družino,uživajte v neokrnjeni naravi, sprehodih in kolesarjenju, oglejte si številneznamenitosti, ki se nahajajo v neposredni bližini Term Olimia!

Lokacija: Savinjska

-30%

Redna cena: 210,00 €

Vaša cena: 147,00 €

Prihranek: 63,00 € (30% ceneje)

Rezervacija za samo 14,00 €

Rezervacijo v znesku 14,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 30% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/136342/terme-olimia-aparthotel-rosa-podcetrtek-slovenija-147.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 954 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red