30% CENEJE: Terme Olimia - Vas Lipa, Podčetrtek, Slovenija - 122 EUR - 2x najem apartmaja za 2 osebi, Priprava apartmaja, posteljnina in brisače

Terme Olimia - Vas Lipa, Podčetrtek, Slovenija -

Ekskluzivna Megabon cena! Doživite Terme Olimia in sepovrnite k naravi. Privoščite si 3-dneven wellness oddih za 2 osebi z nikjerugodnejšo ceno! Ponujamo vam bivanje v apartmajih v Vasi Lipa, ki se nahajajo vneposredni bližini wellness centrov, hotelov in Centra zdravja ter v umirjenemzelenem okolišu Term Olimia. Upočasnite ritem in bivajte stran od hotelskegavzdušja, a še vedno bodite blizu raznovrstni sprostitvi, ki vam jo ponujajoTerme Olimia!
https://youtu.be/o1pzBhqKqKU
Apartmaji vas bodo očarali z domačnostjo, sproščenostjo inudobnostjo. V dnevnem prostoru lahko preživite prosti čas in se družite, vsodobni in dovršeni kuhinji pa se prepustite kuhanju izjemnih jedi po vašemokusu. Tudi za najmlajše je poskrbljeno! Otroško igrivost lahko sprostijo naigralih, v otroških bazenih in v posebnem otroškem kotičku.
Naj vas očara popolnoma nov del Wellness centra Termalija znazivom Family Fun, ki ponuja atraktivne bazenske vsebine za družine, otrok inmladino. Uživajte na toboganu novih dimenzij in avantur, na plezalni steni nadbazenom s slapovi, doživite multidimenzionalno doživetje v 7D kinu,… Vašimalčki se lahko igrajo v bazenu z mivko ali uživajo na mirnih družinskihpočivališčih.
Ne pozabite na razgiban kompleks Wellness center Termalija,kjer se boste lahko na soncu, zraku in v vodi naužili narave. Tu bo vsak lahkonašel nekaj zase – pričakujejo vas bazeni, hitra reka, gejzirji, whirlpooli,masaže, savne in fitness. Prepustite se popolnem oddihu in sprostitvi, spočijtese, prepustite se telesni aktivnosti, premagajte stres, uživajte v zdravemokolju in prijetnem druženju. Vse to in še več vam zagotavlja Wellness centerTermalija!
Privoščite si aktivne počitnice v dvoje ali s celo družino,uživajte v neokrnjeni naravi, sprehodih in kolesarjenju, oglejte si številneznamenitosti, ki se nahajajo v neposredni bližini Term Olimia!

Lokacija: Savinjska

-30%

Redna cena: 174,00 €

Vaša cena: 122,00 €

Prihranek: 52,00 € (30% ceneje)

Rezervacija za samo 11,00 €

Rezervacijo v znesku 11,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 30% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/136336/terme-olimia-vas-lipa-podcetrtek-slovenija-122-eur-2x.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 906 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red