Apartmaji Golte - First minute poletje nad oblaki, apartma 4+2 Superior , Mozirje, Slovenija - 299 EUR - 3x nočitev v apartmaju 4+2 Superior za 4 osebe, Neomejen vstop v fitness

Apartmaji Golte - First minute poletje nad

Gorski center Golte združuje naravne danosti s sodobno in živahno turistično ponudbo skozi vse leto. Na 1410 m n. m. boste doživeli poletje v družinam prijaznem okolju.
https://www.youtube.com/watch?v=vRmbaRlnViM

V vročih poletnih dneh na 10 stopinj hladneje!
ApartmajiGolte vam zagotavljajo udobno in ugodno bivanje. Tik ob hotelu se nahaja 12 povsem novih in sodobno opremljenihapartmajev.  
Apartma 4+2 Superior – apartma v velikosti 71 m2 ima dve spalnici (spalnica z zakonsko posteljo, spalnico z dvema posteljama in dodatno ležišče,primerno za do dve osebi – 2 otroka ali 1 odraslo osebo). Ima eno kopalnico indnevno sobo s televizijo ter kuhinjo. Kuhinja je opremljena s posodo, hladilnikom,pomivalnim strojem in električnim štedilnikom. Apartma ima balkon. V apartmajuje na voljo brezplačen Wi-Fi, posteljnina in brisače. Vsem gostom apartmajapripada brezplačen povratni prevoz z nihalko do hotela Golte in parkirišče naspodnji postaji nihalke. Gostje apartmajev lahko koristijo 20% popust na vseaktivnosti v poletni sezoni (zip line, plezalna stena, najem e-koles, supanje,voden ogled kraških jam, ogled Alpskega vrta, masaže…) Gostje imajoneomejen vstop v hotelski fitnes.

Lokacija: Savinjska

Cena: 299,00 €

Rezervacija za samo 45,00 €

Rezervacijo v znesku 45,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/136108/apartmaji-golte-first-minute-poletje-nad-oblaki-apartma-4-2.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 906 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red