Apartmaji Golte - First minute poletje nad oblaki, apartma 4+2 Superior mansard, Mozirje, Slovenija - 249 EUR - 3x nočitev v apartmaju 4+2 Superior mansard za 4 osebe, Neomejen vstop v fitness

Apartmaji Golte - First minute poletje nad

Gorski center Golte združuje naravne danosti s sodobno in živahno turistično ponudbo skozi vse leto. Na 1410 m n. m. boste doživeli poletje v družinam prijaznem okolju.
https://www.youtube.com/watch?v=vRmbaRlnViM
V vročih poletnih dneh na 10 stopinj hladneje!
ApartmajiGolte vam zagotavljajo udobno in ugodno bivanje. Tik ob hotelu se nahaja 12 povsem novih in sodobno opremljenihapartmajev.  
Apartma 4+2 Superior mansard – apartma v velikosti 69 m2 ima dve spalnici(spalnica z zakonsko posteljo, spalnico z dvema posteljama in dodatno ležišče,primerno za do dve osebi – 2 otroka ali 1 odraslo osebo). Ima eno kopalnico,dnevno sobo s televizijo in kuhinjo. Kuhinja je opremljena s posodo,hladilnikom, pomivalnim strojem in električnim štedilnikom. Apartma ima balkonpred vhodom. V apartmaju je na voljo brezplačen Wi-Fi, posteljnina in brisače.Vsem gostom apartmaja pripada brezplačen povraten prevoz z nihalko do hotelaGolte in parkirišče na spodnji postaji nihalke. Gostje apartmajev lahkokoristijo 20% popust na vse aktivnosti v poletni sezoni (zip line, plezalnastena, najem e-koles, supanje, voden ogled kraških jam, ogled Alpskega vrta,masaže…) Gostje imajo neomejen vstop v hotelski fitnes.

Lokacija: Savinjska

Cena: 249,00 €

Rezervacija za samo 37,00 €

Rezervacijo v znesku 37,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/136107/apartmaji-golte-first-minute-poletje-nad-oblaki-apartma-4-2.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 906 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red