Vile Dalmacija - Poletje na otoku Ugljan, Preko, Ugljan, Dalmacija, Hrvaška - 449 EUR - 5x nočitev v Classic ali Superior apartmaju (odvisno od razpoložljivosti) za do 4 osebe, Uporaba zunanjega ogrevanega bazena

Vile Dalmacija - Poletje na otoku Ugljan, Preko,

Vile Dalmacija Beach Resort senahajajo v mestu Preko, v osrčju otoka Ugljan, ki je nasproti Zadra. Edinstvenpoložaj s celotno ponudbo in le nekoliko korakov od peščene plaže Jaz so glavnirazlogi, da so najbolj priljubljena destinacija na otoku Ugljan in Zadrskiregiji.
Imajo 29 namestitvenih enot: 16vil, 12 Superior in 1 Deluxe apartma ter popolno vsebino, organiziraneanimacije in različne dogodke.Skozi luksuzno opremljeneapartmaje kategorizirane s 4 zvezdicami se prežemajo mediteranske barve, takoda se med bivanjem lahko znajdete v apartmaju sivka, oliva, vino, pomaranča alimorje. Popolnoma klimatiziran z neomejenim brezplačnim Wi-Fi internetom in SATTV-om.
Lahko bivate v Superior in Classic apartmaju 2+2 ali Superiorin Classic apartamju 4 +2

Superior in Classic apartma 2 + 2:
1spalnica, kopalnica, kuhinja, balkon ali terasa

Superior in Classic apartma 4 + 2:
2spalnici, 2 kopalnici, dnevna soba, kuhinja, balkon/terasa.
Ta ponudba je vsekakor odličenizbor za družine z otroki, ki želijo svoj dopust brezskrbno preživljati naterasi ali balkonu, ki je obkrožen mediteranskim rastlinjem in vam dajeedinstven občutek domačnosti.

Cena: 449,00 €

Rezervacija za samo 90,00 €

Rezervacijo v znesku 90,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/136100/vile-dalmacija-poletje-na-otoku-ugljan-preko-ugljan-dalmacija.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 936 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red