60% CENEJE: Hotel Alkar, Sinj, Dalmacija, Hrvaška - 193 EUR - 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, 2x vodena kolesarska tura ali pohodniška tura ali kombinirana tura (hrana in pijača vključeni)

Hotel Alkar, Sinj, Dalmacija, Hrvaška - 193 EUR

Hotel Alkar se nahaja na obrobju sinjskega mestnega parka, ki je odaljen le nekaj minuthoje od središča mesta. S kolesi spoznajte ta čudoviti kraj, to je najboljši način za spoznavanje novih lokacij.

Hotel ponujanamestitev v 54 klimatiziranih sobah. Hotelska restavracija je odprta za vse 3obroke dnevno in ponuja tako tradicionalno kot internacionalno kuhinjo.Brezplačni Wi-Fije dostopen v celem hotelu. 
V sklopu hotelaponujajo kolesarske, buggy in kajak ture ter najem koles. Dodatno hotel svojimgostom ponuja organiziranje drugih športnih in avanturističnih aktivnosti vsodelovanju z lokalnimi ponudniki. 
V hotelu sta2 konferencijski dvorani, ki sprejmeta do 150 ljudi, tako da ponujajo tudiorganizacijo sestankov, kongresov, seminarjev, predstavitev, porok in ostalihdogodkov.
Najbližjeletališče je Split (SPU), od Sinja le 45 km. Hotel obdoplačilu nudi organizacijo transferja od in do letališča, kot tudi splitsketrajektne luke in železniške postaje. Split jeoddaljen le 30 km, Trogir 50 km, Nacionalni park Krka pa 85 km od Sinja,povezani so pa s hitro cesto in avtocesto. 

-60%

Redna cena: 483,00 €

Vaša cena: 193,00 €

Prihranek: 290,00 € (60% ceneje)

Rezervacija za samo 38,00 €

Rezervacijo v znesku 38,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 60% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/133724/hotel-alkar-sinj-dalmacija-hrvaska-193-eur-2x-nocitev.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 869 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red