21% CENEJE: Falkensteiner Family Hotel Diadora - Vrhunski hotel za celotno družino, Petrčane, Dalmacija, Hrvaška - 298 EUR - 2x nočitev s polnim penzionom v Family sobi za 2 osebi (2 otroka do 11,99 let brezplačno), Neomejena uporaba wellnessa...

Falkensteiner Family Hotel Diadora - Vrhunski

https://youtu.be/DLuqBgQb6FE
✔Najboljši družinski hotel na Hrvaškem ✔prečudovitadalmatinska obala in slikovito okolje ✔v ekskluzivnem resortu Punta Skala vneposredni bližini morja ✔sanjski oddih za male in velike ✔VIP status zanajmlajše ✔bogat animacijski program ter prostoren otroški svet igre Falky-landznotraj in zunaj ✔številna športna igrišča (tenis, odbojka na mivki, mini golf,…).Rezervirajte sanjski oddih za celo družino!
Wellness center Acquapura Spa napribližno 2000 m² ponuja: 3 zunanje bazene s toboganom, 1 notranji bazen, ki jepovezan z zunanjim bazenom, finsko savno, parno kopel, prostore za sprostitev(temna soba z vodnimi posteljami, wellness vrt, cona za sprostitev), fitness,wellness in kozmetične tretmaje.
Falkyland vam ponuja otroški svetzabave na odprtem in zaprtem: ✔otroški vrtec in kotiček za dojenčke, ✔otroškivodni svet Falkytasia z notranjim bazenom in igrami v vodi, bazenom zadojenčke, iglujem in otroško parno kopeljo, ✔zunanji bazeni z velikimtoboganom, bazen s Falky gusarsko ladjo, ✔Falky trgovina, ✔storitev varovanjaotrok od 3. leta naprej, ✔Falky-World: Softplay igralnica, soba za gledanjeTV-ja, mini disko in otroška igralnica Las Vegas, ✔Family game kotiček,celodnevna animacija za starše in otroke.
Kulinarika: Pizza? Sushi? Mogoče morskisadeži? Brez skrbi, v Falkensteiner Family Hotelu Diadora imate na izbiroveliko število restavracij (Buffet Restaurant Hedonia, Fish restavracijaBracera, Steak house Planika) in barov (Baracuda na plaži, bar na bazenu Oaza,hotelski bar & lounge Bonaca), vsi pa ponujajo bogato kulinarično ponudbo!

-21%

Redna cena: 376,00 €

Vaša cena: 298,00 €

Prihranek: 78,00 € (21% ceneje)

Rezervacija za samo 44,00 €

Rezervacijo v znesku 44,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 21% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/133713/falkensteiner-family-hotel-diadora-vrhunski-hotel-za-celotno.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 869 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red