Hotel Savica Garni, Bled, Slovenija - 220 EUR - 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, 1x dnevno vstop v termalne bazene Wellness centra Živa v hotelu Rikli Balance*

Hotel Savica Garni, Bled, Slovenija - 220 EUR -

Privoščite si oddih v ekološko osveščenem hotelu s štirimi zvezdicami, v slovenskem turističnem biseru, Bledu. Družinam prijazen in prilagojen je ta prenovljeni blejski hotel primeren za vse, ki si želijo nekaj drugačnega. 
V Hotelu Savica Garniso povsem usmerjeni v varovanje narave in zaščito okolja. Ekološki značajhotela potrjuje certifikat okoljska marjetica, uresničujejo pa ga pod geslom inprogramom Zeleni za jutri. Ločevanje odpadkov, ugašanje luči,zapiranje vode, premišljeno ravnanje z brisačami, uporaba povratne stekleneembalaže, lokalni in sezonski pridelki za zdrav zajtrk – ta majhna dejanja so vresnici vsakodnevni rituali gostov hotela.
Hotel je prijazen tudi družinam, iznjega boste odšli z veliko novega znanja o tem, kako lahko tudi sami domapripomorete k čistejšemu okolju in varujete naravo. Ta vam je med bivanjem nadosegu roke, saj je hotel odlično izhodišče za raziskovanje Bleda in okolice.Pa ne samo to, je tudi odlično izhodišče za vodna doživetja, saj  je donajvečjega bazenskega kompleksa v tem delu Slovenije v sosednjem Hotelu Golf lenekaj korakov. 

Lokacija: Gorenjska

Cena: 220,00 €

Rezervacija za samo 33,00 €

Rezervacijo v znesku 33,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/133519/hotel-savica-garni-bled-slovenija-220-eur-2x-nocitev-s.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 887 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red