Amadria Park Kids Hotel Andrija - Prvomajski prazniki v Šibeniku, družinska soba, Šibenik, Dalmacija, Hrvaška - 206 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v družinski sobi s francoskim balkonom pogled dvorišče/vrt za 2 osebi (2 otroka do...

Amadria Park Kids Hotel Andrija - Prvomajski

Izkoristite posebno ponudbo Amadria Parka za 1. maj ✔ Izjemno bogati program ✔ Bivanje v hotelu Andrija ✔ Osupljiv pogled na Jadransko morje 

Hotel Amadria Park Andrija se nahaja v Šibeniku, le 50 m od 4 kmdolge plaže. Hotel je idealna izbira za družinske počitnice, saj nudi obilozabavnih vsebin in aktivnosti!
V sklopu hotela najdete restavracijo, igralnicoza otroke, zunanji bazen in teniško igrišče. 
V hotelski restavraciji lahko uživate v okusnih dalmatinskih insredozemskih jedeh. Restavracija ponuja tudi varovan otroški kotiček z minisamopostrežnim bifejem in otroški meni. Notranjost in zunanjost hotela sta zasnovani v podvodni tematikiz motivi, kot so morske deklice, delfini in morske želve. Hotelska recepcijaima predel za otroke, kjer se lahko mladi gostje zabavajo, medtem ko seprijavljate in odjavljate.
Plaža za družine z otroškim igriščem je oddaljena le nekajkorakov. V bližini hotela najdete tudi prvi vodni park na Jadranu, kjer lahkouživate v bogati ponudbi.Šibenik, do katerega potrebujete le nekaj minut vožnje, jeodlično izhodišče za obisk narodnih parkov Kornati, Krka, Plitviška jezera inPaklenica, ki so oddaljeni od 10 do 40 km.

Cena: 206,00 €

Rezervacija za samo 31,00 €

Rezervacijo v znesku 31,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/132645/amadria-park-kids-hotel-andrija-prvomajski-prazniki-v-sibeniku.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1066 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red