30% CENEJE: Glamping Sunflower Deluxe šotori - Kamp Veli Jože, Savudrija, Istra, Hrvaška - 52,50 EUR - 1x nočitev v Deluxe šotoru za 5 oseb, Animacija glede na urnik

Glamping Sunflower Deluxe šotori - Kamp Veli

Kampiranje z vsemudobjem doma? Iščete glamurozne in ugodne počitnice? Sanjate o počitnicah vstiku z naravo? Imamo rešitev! SunFlower Camping vam ponuja cenovno ugodne počitnicev celoti opremljenih luksuznih šotorih, ki se nahajajo v bližini morja ter  senci dreves. Ali iščete počitnice v naravi,tik ob morju, vendar ne bi prinašali svojega šotora, kamp opreme, rjuh, odej inblazin? Potem je glamping prava izbira za vas.
Kaj je glamping? Glamping je "glamurozno kampiranje".Glamping postaja končna izkušnja potovanja. Uresničuje vaše sanje uživanja vpoletnem sončnem zahodu ob morju v vašem 5* šotoru. 
Kamp Veli Jože, Savudrija se nahaja na najbolj zahodni točkihrvaške obale, poleg Savudrije, nedaleč od prvega svetilnika zgrajenega na Jadranukaterega luč je vidna tudi 32 km stran. Veli Jože je kamp za vse zaljubljence vnaravo, ki iščejo počitek, sprostitev in rekreacijo. 
Nameščeni boste v luksuznih šotorih, za do 5 oseb.  Šotori so popolnoma opremljeni za pravo udobje. Spali boste v pravih posteljah, kuhali v pravi kuhinji, se sprostili na lesenih ležalnikih. Mimo terase boste vstopili v kuhinjo. Tam boste našli hladilnik, kuhalno ploščo s 4 gorilniki, umivalnik, mikrovalovno pečico, tekočo vodo, aparat za kavo, mizo s 5 stoli in celoten pribor. Luksuzni šotori  se odobičajnih razlikujejo po boljši izolaciji, luksuzni popolnoma opremljenikuhinji in po te da imajo v kopalnici tudi WC.. V šotoru so tudi sef, hladilec zraka, zunaj pa lesena terasa z lesenim pohištvom. Šotor ima 2 ločeni spalnici. Ena je z zakonsko posteljo (140 x 190 cm), druga pa z eno posteljo in pogradom (90 x 190 cm). V obeh sobah boste našli tudi veliko omaro. V šotoru boste našli tudi vzmetnice, standardne oddeje in blazine. Rjuhe in prevleke za blazine lahko vzamete s seboj ali pa jih najamete.
Kamp premore številne športne objekte: večje igrišče zakošarko, odbojko, nogomet, ter veliko manjših igrišč in prostorov za različnešportne dejavnosti, rekreacijo in zabavo (mini golf, namizni tenis,street ball,...). Polegtega so v kampu tudi trgovine, restavracije in menjalnice, tako, da je gostomprav vse na dosegu roke. 

-30%

Redna cena: 75,00 €

Vaša cena: 52,50 €

Prihranek: 22,50 € (30% ceneje)

Rezervacija za samo 10,00 €

Rezervacijo v znesku 10,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 30% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/132347/glamping-sunflower-deluxe-sotori-kamp-veli-joze-savudrija.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 936 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red