13% CENEJE: Hotel Kalvaria - Oddih na Madžarskem , Győr, Madžarska - 318 EUR - 3x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, 2x celodnevna vstopnica za Raba Quelle SPA

Hotel Kalvaria - Oddih na Madžarskem  , Győr,

Odlične SPA počitnice na severu Madžarske!
HotelKálvária se nahaja v bližini centra mesta Győr. Ponuja nastanitev v dvehstavbah in v dveh kategorijah, 3 in 4 zvezdice. Če iščete družinski ambient,izberite sobe s tremi zvezdicami, če iščete eleganco, pa rezervirajte sobo s 4zvezdicami!
Stavbas 4 zvezdicami vsebuje 43 sob v dveh kategorijah: deluxe in superior. Vse sobeso klimatizirane in imajo kopalnico (brisače, kopalni plašči in sušilec zalase), televizijo z ravnim zaslonom, telefon in mini bar. Vsebuje tudi recepcijo,restavracijo Carmen, konferenčno dvorano Apollónia, salon za masažo,telovadnico in pralnico.
Stavbas 3 zvezdicami ima 15 sob, Spa center Magnolia (vroča kad, parna kabina, finskain infra savna ter različne masaže), konferenčna dvorana Kamillus in lokal CrossBar. Vse sobe so klimatizirane in imajo kopalnico (brisače, kopalni plašči insušilec za lase), televizijo z ravnim zaslonom, telefon in mini bar. V temobjektu najdete tudi storitve za dojenčke. Dobrodošli so tudi hišniljubljenčki.
Dvestavbi sta povezani z zaprtim dvoriščem. Obstaja zasebno parkirišče za 50avtomobilov. Na voljo je tudi polnilnik električnih avtomobilov.Vstavbi s štirimi zvezdicami je nagrajena restavracija Carmen, kjer lahkoposkusite različne tradicionalne ali mednarodne jedi. Restavracija ponuja tudijedi za goste s posebnimi dietami (vegetarijanska, diabetična, občutljivost namleko, moko in jajca).LokalCross Bar v stavbi s tremi zvezdicami ponuja široko paleto možnosti za prostičas, kot so pijača, biljard, pikado in namizni nogomet.
Termein železniška postaja Győr sta le 1 km oddaljena od hotela Kálvária

-13%

Redna cena: 365,00 €

Vaša cena: 318,00 €

Prihranek: 47,00 € (13% ceneje)

Rezervacija za samo 64,00 €

Rezervacijo v znesku 64,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 13% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/130752/hotel-kalvaria-oddih-na-madzarskem-gy-r-madzarska.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 507 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red