19% CENEJE: Prekmurska vas Ajda , Moravske Toplice, Slovenija - 260 EUR - 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Neomejeno kopanje v bazenih Hotela Ajda in Hotela Termal

Prekmurska vas Ajda , Moravske Toplice, Slovenija

Nove hiške v kraljestvu štorkelj in čebel! Zaužijte Prekmurje vnovem naselju Prekmurska vas Ajda. Očarljive sodobne hiške so navdahnilecimprače, tipične prekmurske hiške, krite s slamo. Hiške so krite s slamo terobogatene z lesom, kar jim daje naravno zračnost ter toplino. Velike steklenepovršine jih napolnijo s svetlobo in stanovalcem odpirajo pogled na barvitostnaravnega prekmurskega okolja.
Hiške so umeščene v park visokih listnatihdreves v neposredni bližini kopališkega kompleksa Terme 3000. Ker so obdane zzelenjem in senco, bodo vaša popolna sprostitev v naravi – sredi prekmurskihtravnikov z zelišči in rastlinami, ki blagodejno vplivajo na zdravje in dobropočutje, ter v kraljestvu štorkelj in čebel, ki si svoje bivališče poiščejotam, kjer je okolje najbolj kakovostno in čisto.
Poiščite tudi vi svoje dobro počutje in notranji mir v rajskem naselju sodobnih hišk!

Lokacija: Prekmurje

-19%

Redna cena: 322,00 €

Vaša cena: 260,00 €

Prihranek: 62,00 € (19% ceneje)

Rezervacija za samo 39,00 €

Rezervacijo v znesku 39,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 19% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/128600/prekmurska-vas-ajda-moravske-toplice-slovenija-260-eur.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1131 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red