33% CENEJE: Benetke in Verona: Romanca v severni Italiji za valentinovo ali dan žena že od 69,90 €

Benetke in Verona: Romanca v severni Italiji za

BENETEKE IN VERONA – ROMANCA V SEVERNI ITALIJI
Obiščite dve romantični  lepotici severne Italije! Naj vas navdušita mesto na vodi, kjer se je nekoč sprehajal legendarni Casanova in mesto najbolj romantične zgodbe o Romeu in Juliji! Fotografirajte se z nepozabnimi beneškimi maskami, obiščite Julijino hišo in se predajte noremu karnevalskemu vzdušju. Benetke in Verona sta, poleg Pariza, verjetno najbolj romantični mesti na svetu.
Predvideni program:
1.DAN
Odhod avtobusa iz Slovenije v jutranjih urah. Z avtobusom se bomo pripeljali do Punte Sabbioni in nadaljevali pot z ladjico vse do neposredne bližine trga Sv. Marka. Ogled glavnih znamenitosti – most vzdihljajev, Doževa palača, urni stolp, prokuratorije, sprehod do mostu Rialto, ogled tržnice,… Nekaj časa za samostojne oglede, nakupe in morda kosilo. Za bolj radovedne pa je na voljo (doplačilo) še panoramska vožnja z ladjico do otokov Murano in Burano. Prvi je znan po delavnicah stekla – eno boste seveda tudi obiskali, drugi velja za morda najlepši predel starodavnega mesta. Okoli 19h bo sledila vožnja do hotela in nočitev.
2.DNI
Po zajtrku se bomo odpravili proti enemu najlepših in najbolj romantičnih mest na svetu. Verona, nekoliko večja od Ljubljane, leži ob reki Adiži. Po prihodu si bomo ogledali to romantično mestece: trg Bra z Areno - enim največjih ohranjenih rimskih amfiteatrov, trg Erbe s tradicionalno tržnico, trg Seniorjev,…sprehodili se bomo tudi do Julijine hiše z znamenitim balkonom, kjer se bomo spomnili ljubezenske zgodbe med Romeom in Julijo. Po ogledu bomo imeli nekaj prostega časa za samostojno kosilo in nakupe. Domov bomo prispeli pozno zvečer.

-33%

Pohitite - ponudba se kmalu izteče!

Redna cena: 105,00 €

Vaša cena: 69,90 €

Prihranek: 35,10 € (33% ceneje)

Rezervacija za samo 10,00 €

Rezervacijo v znesku 10,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 33% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/128239/benetke-in-verona-romanca-v-severni-italiji-za-valentinovo-ali.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1119 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red