50% CENEJE: Toplice Sv. Martin na Muri, Apartmaji Rea 3*: 3 dni z neomejenim kopanjem v Toplicah Sv. Martin že od 64 € za 2 osebi

Toplice Sv. Martin na Muri, Apartmaji Rea 3*: 3

Pobegnite na lepše in sprostite telo in duha v zavetju prijetnih apartmajev Rea,  (kjer imate namestitev sobo s kopalnico), ki se nahajajo v naselju Brezovec, ter se prepustite blagodejni vodi Toplic Sveti Martin. Brezovec je čudovita vasica, v oazi neokrnjene narave,  ki je tesno povezana s Svetim Martinom na Muri, tako da gosti lahko peš ali s kolesom pridejo do popularnih toplic.Apartmaji s sobami so locirani v bližini Toplic Sveti Martin, s katerimi so povezani z moderno cesto in s pešpotjo ter kolesarsko stezo, ki vabita na panoramske sprehode ali sproščujočo vožnjo s kolesom.
Soba ima kopalnico, led tv ter wi-fi.Ekskluzivna ponudba Mestoidej poleg namestitve v sobah  vključuje tudi neomejeno kopanje v Toplicah Sveti Martin. Toplice so zelo popularne in obiskane zaradi svoje zdravilne vodo ter zaradi svojih številnih bazenov in atrakcij, kot tudi zaradi čudovite narave, ki sprosti duha in telo in obiskovalce napolni z energijo.V neposredni bližnji Apartmajev Rea poleg kopanja lahko igrate golf, se odpravite na izlet v naravo, uživate v sproščajočih prizorih reke Mure, obiščete popularno znamenitost – obnovljen mlin na reki Muri, ali raziščete bogato okolico ter cerkev Sv. Martina, v kateri je na eni od konzol v cerkvi vklesana letnica 1468, kar predstavlja najstarejši vklesani zapis z arabskimi številkami na Hrvaškem.V toplem objemu reke Mure in udobja Apartmajev Rea ter njihovih sob, popoln počitek in nepozaben oddih sta zagotovljeni.

-50%

Redna cena: 128,00 €

Vaša cena: 64,00 €

Prihranek: 64,00 € (50% ceneje)

Rezervacija za samo 9,00 €

Rezervacijo v znesku 9,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 50% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/128063/toplice-sv-martin-na-muri-apartmaji-rea-3-3-dni-z-neomejenim.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 867 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red