31% CENEJE: Ljubljana, Sense Wellness uHotel (bivši Grand Hotel Union Business): Privatni zakup celotne VIP rezidence v Sense Wellnessu, do -34%

Ljubljana, Sense Wellness uHotel (bivši

Ekskluzivna ponudba na elitni lokaciji s top razgledom na Ljubljano in Ljubljanski grad!
Po napornem dnevu in delovnih obveznosti si privoščite sprostitev in obiščite NOVI Sense Wellness v 8. nadstropju Grand Hotela Union v Ljubljani. Uživajte v 2-urnem romantičnem spa razvajanju v dvoje v infra savni in masažni kopeli v zasebnem prostoru v Sense Wellnessu v Grand Hotelu Union, kopanju v bazenu v času zakupa, ob tajskem čaju in sladkem presenečenju.
V atraktivnem okolju z orientalskim pridihom vam ponujajo holističen pristop k negi in revitalizaciji vašega telesa. Za vas so ustvarili fuzijo najboljših in najučinkovitejših elementov iz tradicionalnih in sodobnih masažnih ter negovalnih tehnik iz vsega sveta. Na voljo vam je razkošen Penthouse bazen z odprto teraso in pogledom na grad. Razvajate se lahko v finski in infra savni in si privoščite plavanje v bazenu.

-31%

Redna cena: 100,00 €

Vaša cena: 69,00 €

Prihranek: 31,00 € (31% ceneje)

Rezervacija za samo 14,00 €

Rezervacijo v znesku 14,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 31% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/126662/ljubljana-sense-wellness-uhotel-nbsp-bivsi-grand-hotel-union.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 1119 v kategoriji TURIZEM
Vrstni red