49% CENEJE: ZA POPOLN OBRAZ! UČINKOVIT IN NEBOLEČ TRETMA ZA ODSTRANJEVANJE AKEN ALI PIGMENTACIJ S POMOČJO VRHUNSKE LASERSKE TEHNOLOGIJE, VKLJUČEN SPECIALNI PILING IZ NARAVNE GLINE IN MORSKE SOLI! SALON PHYTS V LJUBLJANI IN KRANJU!

ZA POPOLN OBRAZ! UČINKOVIT IN NEBOLEČ TRETMA ZA

ul>Ponudba vsebuje: ODSTRANJEVANJE AKEN ALI PIGMENTNIH MADEŽEV NA OBRAZU-po Vaši izbiri
Tretma aknaste kože po obrazu z SHR laserjem in pilingom z glino in morsko soljo, ki zmanjšuje akne, čisti povrhnjico in pospešuje obnovo mastne in nečiste kože.
najsodobnejša laserska tehnologija s takojšnimi rezultatiKOŽA na obrazu postane napeta, sijoča in mladostnaLJUBLJANA-Rudnik, Ukmarjeva 2, Vhod C-III, 3. nadstropje, 030/ 248 339KRANJ, Smledniška cesta 94, 040 705 346Rok unovčenja: 1.12.2019Dejstva o aknah: nastanejo zaradi prekomernega in nepravilnega delovanja žlez lojnic,običajno se pojavijo v puberteti,strokovnjaki menijo, da je glavni vzrok za nastanek aken povečanje androgenih hormonov,akne so lahko gensko pogojene,na razvoj aken vpliva: menstrualni cikel, stres, podnebje, prehrana, neustrezni kozmetični preparati…Odpravljanje aken z laserjem : Pulzna svetloba direktno uničuje bakterije P. acnes, ki so naravno prisotne v kožni maščobi in povzročajo vnetje, če se prekomerno razmnožijo. Za učinkovito odstranjevanje aken je potrebnih več obiskov, odvisno od vsakega posameznika in stanja kože.
Nega pigmentacij po obrazu z SHR laserjem in pilingom: za zmanjševanje pigmentnih madežev in mehko kožo po obrazu
Pigmentacije ali pigmentni madeži nastanejo zaradi povečanja melanina, temnega pigmenta, ki nastaja v koži. Melanin je odgovoren za barvo las, kože in oči, hkrati pa tudi ščiti pred UV žarki. Poenostavljeno: kadar je aktivnost melanina povečana, se to na koži lahko odraža kot pigmentni madeži.
Na pigmentacije vpliva: izpostavljenost sončnim žarkom, nosečnost, starost, geni.Odstranjevanje pigmentov z laserjemPigment melanin absorbira pulzno svetlobo iz laserja, ki se v koži spremeni v toploto. Toplota razbije pigment na majčkene delce. Ti se bodisi pomaknejo na površino kože in odluščijo ali pa jih limfni sistem razgradi.Piling: blagodejno vpliva na kožoodstrani nečistoče in odmrle celice,poveča dotok kisika,koža je po pilingu bolj sveža in gladka ter lažje diha.

Lokacija: Osrednja Slovenija

-49%

Redna cena: 39,00 €

Vaša cena: 19,90 €

Prihranek: 19,10 € (49% ceneje)


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 162 v kategoriji TRGOVINA
Vrstni red