50% CENEJE: Ljubljana: Masaža s kristali (60 minut) v Studiu Suzana -59%

Ljubljana: Masaža s kristali (60 minut) v Studiu

Ponovno vzpostavite ravnovesje v telesu! Z energijsko masažo s kristali, ki vam omogoča sprostitev telesa in duha.Pri masaži telesa s kristali se združijo pozitivne učinke masaže na eni strani ter globoke energijske učinke kristalov na drugi strani. Na ta način se učinkoviteje lajša marsikatero težavo, saj hkrati vplivamo na oba nivoja (fizični in energijski), delujemo na vzroke oziroma morebitne blokade in ponovno vzpostavimo ravnovesje.Kristali so minerali, »kosti« Matere Zemlje, ki delujejo vsak na svoji točno določeni frekvenci. S svojo vibracijsko močjo prodrejo globoko v naše telo. Ljudje se premalokrat zavedamo, kako učinkoviti pomočniki so kristali pri masaži in zdravljenju. Naše telo in notranje organe spodbudijo k regeneraciji ter se uporabljajo za blaženje in odpravljanje različnih napetosti in bolečin po telesu. Zelo primerni pa so tudi za izboljšanje prebavnega sistema, ki je sedež našega zdravja. Prav tako pa so zelo dobri pri sproščanju psihičnih napetosti in razbremenitvi od stresa polnih dni.
Kristaloterapija je lajšanje težav s pomočjo kristalov. Določene kristale polagamo v ustrezno kristalno mrežo, ki skupaj delujejo kot nekakšen sistem.Vsak kristal ima svojo frekvenco oz. vibracijo, ki jo določajo lastnosti kristala (kemična sestava in razporeditev atomov). Prav tako kot kristali tudi organi v našem telesu nihajo z določeno frekvenco. Zato lahko uporabljamo kristale in si tako pomagamo na povsem naraven način.
Masaža telesa s kristali deluje zelo pomirjajoče, prijetno in sproščujoče.KRISTALNE MREŽEKristalne mreže lahko uporabimo za čiščenje in ravnovešanje čaker, za boljše počutje ali za pomoč pri lajšanju težav. Postavitve za boljše počutje so naslednje:za sproščanje,lajšanje glavobola in migren,za zdravljenje eteričnega telesa,lajšanje bolečin,za krepitev zaupanja in razbremenitev,krepitev Janga / krepitev Jina,jačanje življenjske energije.Zdravilne mreže:aritmija srca, angina pektoris,artritis,bronhitis,kašelj,sprostitev dihalnih poti,proti izčrpanosti,zdravljenje neplodnosti žensk/težave z zanositvijo,vnetje jajčnikov,revma,visok/nizek krvni pritisk,močna/neredna/boleča menstruacija. >

-50%

Redna cena: 60,00 €

Vaša cena: 29,90 €

Prihranek: 30,10 € (50% ceneje)

Rezervacija za samo 5,00 €

Rezervacijo v znesku 5,00 € plačate takoj, preostanek pa ponudniku. Preverite ponudbo in si zagotovite ugodnosti po znižani ceni. Kupon s popustom 50% je objavljen na strani:

https://www.vsikuponi.si/126664/ljubljana-masaza-s-kristali-60-minut-v-studiu-suzana-59.html


Prikazane so ponudbe od 1 do 10 od skupaj 326 v kategoriji TRGOVINA
Vrstni red