Hotel Sharm Plaza - All inclusive topla jesen v Egiptu, Sharm El Sheikh, Egipt - 736 EUR - 1 teden nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 1 osebo , 1 teden all inclusive za 1 osebo

Hotel Sharm Plaza - All inclusive topla jesen v

✔  turkizno morje ✔ peščene plaže ✔ raj za potapljanje in snorkljanje ✔ koralni grebeni ✔ topel pesek ✔ zabava, ... Doživite Sharm El Sheikh!
LEGA: Sanjska lega s koralnim grebenom Far Garden, neposredno pred lastno hotelsko plažo je odlično izhodišče za potapljanje in odkrivanje čudovitega podvodnega sveta. Do zaliva Naama Bay s številnimi možnostmi za nakupovanje in zabavo je približno 6 kilometrov. Udoben hotel s sestrskim hotelom Sharm Resort tvori večji kompleks s skupno plažo, do katere vodi stopničasta pot. Zaradi koralnega grebena je dostop do morja možen le po plavajočem pomolu in ga priporočajo samo izkušenim plavalcem (priporočamo obutev za v vodo). Čas transferja od letališča približno 30 minut.

OBJEKT: Enostaven hotel, ki razpolaga s 399 sobami in nudi popolno udobje za sproščujoče počitnice. V glavni zgradbi je sprejemnica z recepcijo v orientalskem slogu, glavna restavracija La Veranda, 4 à la carte restavracije (delno z doplačilom), bari, diskoteka, majhna nakupovalna pasaža in kotiček z vodno pipo zraven restavracije C-View. V sprejemnici brezplačen dostop do brezžičnega interneta (omejena hitrost), z doplačilom možnost koriščenja v celotnem kompleksu. V čudovitem parku je 5 sladkovodnih bazenov (eden pozimi ogrevan). Ležalniki, podloge in senčniki so ob bazenih in na plaži brezplačni. Ob prijavi prejmete kartico za brezplačno koriščenje kopalnih brisač.

SOBE: Standard sobe so opremljene s kadjo ali prho, WC-jem, sušilcem za lase, kabelsko televizijo, telefonom, sefom, mini barom (z doplačilom), klimatsko napravo (sezonsko pogojena) ter balkonom ali teraso oz. francoskim balkonom s pogledom na vrt. Nastanitev: največ 2 odrasla in 1 otrok. 

ŠPORT IN ZABAVA: Tenis, squash, prostor za fitnes, spa, namizni tenis, biljard in animacijski program, vodni center, internetna kavarna. Nekatere storitve proti plačilu in z lokalnimi ponudniki.

HRANA IN PIJAČA: Izbor ob zajtrku: restavracija La Veranda nudi bogat samopostrežen zajtrk. Zgodnji zajtrk je postrežen v Vienna cafe in pozni zajtrk v restavraciji Via Veneto. Ponudba kosil: samopostrežni bife v restavracijah La Veranda in Terrace. Izbor menijev v restavraciji C-View. Večerja: tematska samopostrežna večerja v restavracijah La Veranda in Terrace. Ponudba orientalskih in libanonskih jedi v restavraciji Al Hawara. Strežene večerje v mehiški la carte restavraciji Fajitas in italijanski a la carte restavraciji Via Veneto (z rezervacijo).

Cena: 736,00 €